MORE AWESOME BLACK WEEK DEALS

- inlägget innehåller adlinks -
 
God dagens på er! Äntligen fredag, hur underbart? Inte vilken fredag som helst, det är nämligen självaste Black Friday. Hoppas ni gillar tipsen igår, det är ju så mycket erbjudanden just nu och det kan kännas som att man vill ha allt. Men idag finns det ju huvudmål-rabatterna som man säger. Här över har ni några fler erbjudanden som är extra bjussiga just idag. 

Min absoluta favorit är SAFIRA. De har alltså hela 50% rabatt på hela hemsidan, hur bra?? Jag har haft ögonen på en hel del örhängen där efter att jag gjorde mitt tredje hål i öronen. Massa snygga hoops och cuffs klickade jag hem, så taggad på det. 

Sen har jag ett galet bra tips för er som väldigt ofta frågar om mina favoritglas, de räfflade från Ferm living hos Royal Design. De är så fina och lyxiga, ÄLSKAR dem. Ska själv klicka hem ett par i en ny design som jag inte har, definitivt mina favoritglas. Ni verkar älska dem lika mycket som jag så nu är det ett ypperligt tillfälle att kapa hem dem. 

Xlash har också ett dunder-erbjudande; 25% på allt och extra 10% rabatt med koden BLACK. Jag har använt Xlash länge och de funkar verkligen så bra, mina fransar har blivit längre och fylligare med åren. Med mascara så blir de riktigt wow! Har även testat XBrow, som också funkar riktigt bra. Har ni testat deras produkter?

Sist men inte minst; älskade Gina tricot. De har även Birthday week denna vecka då de har 25% rabatt på totti. Passa på att kapa hem lite stickat och partyy inför jul och nyår eller kanske lite inredning och loungewear? De har ju verkligen allt! Denna tröja kapade jag hem, så himla fin och sassy. Perfekt till jobb lch myskvällar.
 
Hoppas ni har en fantastisk fredag! 
Category: INSPIRATION