BLACK WEEK

-inlägget innehåller adlinks -
min favoritläppmask / dunder-eyeliner! / personlig almenacka / kosttillskott
 
HEJ PÅ ER! Alltså, jag har suttit och grottat ned mig i detta inlägg i två dagar nu men nu så. Jag ville i alla fall kika in här och tipsa er om vad som är bäst att fynda nu under Black week. Det är ju verkligen rabatter överallt och det är lätt att falla för allt möjligt just nu MEN jag måste faktiskt vara ärlig med att jag har fyndat jäkligt bra de senaste dagarna, på BRA grejer. Känns så bra. 
 
Jag har varit inne på Sephora och köpt mina favoritgrejer då de har 20% på totti. Läppmasken och min favorit-eyeliner här över är top-tier stuff. Alltså läppmasken speciellt, så underbara dofter på dem. Min första och favorit är Berry men har även testat Grapefruit som varit fräsch och nu kör jag på Sweet candy som är så najs. Tips tips, speciellt nu inför vintern där jag i alla fall brukar bli ännu torrare. Såklart blev det en påfyllning på min favorit eyeliner. Kommer jag någonsin byta? Troligtvis inte. Så ja, det blev en bra påfyllning av det jag redan använder och älskar för ett billigare pris. Wiho! 
 
Sen har jag funderat på att kamma hem en ny kalender inför 2023 då de ha 15% på allt hos Personlig Almenacka. Såg ju nu att de hade aldra roliga böcker man kan fynda, t ex denna receptbok - HUR FIN?? Men ja, det är verkligen perfekt tillfälle att fynda en ny kalender för 2023 närmar sig med stormsteg och det här är hands down den bästa kalendern out there. Man får verkligen göra den personlig med sidor man faktiskt använder. Så värt.
 
Tycker också att det är ett perfekt tillfälle att fylla på kosttillskott-hyllan. Vi ska fylla på med viktiga vitaminer, speciellt D-vitamin för det får man ju knappt av solen de kommande månaderna. Även Omega 3, Multivitamin och andra braiga grejer. Även om jag inte jobbar med Proteinbolaget längre så har de najs deals på deras vitaminer och de har typ alla som man kan tänka sig beroende på vad man behöver. 
 
Det är lite av det jag kommer fokusera på nu och denna vecka. Har några till grejer som jag tror kan va grymt läge att fynda men återkommer med en part 2 så det inte blir så maffigt här, typiskt mig haha.  Vad fyndar ni under Black week? Berätta gärna! ♥
Category: INSPIRATION