NEW YEARS EVE 2021-2022

Jag och kärleken var färgglada under nyårsafton, wiho! / en underbar förrätt av bästa Mithila, perfektion!!!
Fina Sofi fixade också en spännande förrätt; ugnsrostade vindruvor med olivolja, färsk rosmarin och burrata - otroligt fräscht gott var det!! / jag och min älskade!
Sofi hade med sig sin polaroid kamera, otroligt trevlig grej som jag lätt måste investera i i år känner jag. / Den åh-så-goda middagen, det satt fint kan jag lova.
Efterrätten var en sugar/chocolate rush! Både Husse och jag hade bakat så det blev en liten spontan bake-off (japp, har kollat alldeles för mycket på bak/mat-shower för jag blev nervös haha!) och ja, båda var magiska! / kvällens alla fina polaroids! Sista bilden var ju bäst for sure, haha. Husse absorberade blixtens ljus (all of it) så man ser inte riktigt oss alla som sitter där bak. Det skulle alltså va en selfie....
 
GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!! Vi har intagit 2022 och jag hoppas att ni alla hade en fin kväll. Jag firade med finfina människor hos Husse och Mithila. Mucho mysig kväll! Väldigt avslappnat och kul. Vi alla lagade mat tillsammans, myste med Shanti (deras doggo) och åt gott. Vi avslutade kvällen med lite fyfverkeri-tittande och spel. Kan inte be om en mer lyckad kväll. En 10/10 kväll, for sure! Här över har ni en liten sneakpeak från kvällen.
 
Nu tänkte jag ta tag i årets första träning med Gishe då gårdagen var en riktig deg-dag... Vi får se hur fullt det är på gymmet idag, har för mig att de flesta kommer börja imorgon. Men är taggad i alla fall! Sen måste jag avsluta årsresumén 2021 som inte hann komma upp innnan nyårafton. Stay tuned! 
 
Hoppas ni har en underbar söndag! ♥
Category: EVERYDAY PHOTOS