2022’S FIRST MONDAY

- inlägget innehåller adlinks -
 Min favvogröt och årets kalender - hur fin blev inte den?
Valde till ekonomi-sidorna, så bra! Finns en Spara lite och en Spara mycket, funderar på att köra på båda.
 Även tracking-sidorna som ni vet att jag älskar. Jag använder dem till alla grejer jag säljer (t ex kläder, inredning osv)
 
HEJ PÅ ER! Årets första måndag, hur mår ni?? Jag sov så kasst om jag ska va helt ärlig haha men hoppas på en bra dag ändå. Energin finns där ändå av någon anledning och tror definitivt att min favvofrulle gjorde sitt. Idag är det i alla fall årets första arbetsdag för mig och det har verkligen varit körigt, många är i gång nu verkar det som. Vågar inte ens tänka på hur fullt det lär va på gymmet idag/denna månad. Okej okej, nu måste jag va mer positiv. Law of attraction osv.
 
HUR FIN är inte min nya kalender? Den är såklart från Personlig Almenacka, har beställt min kalender där i flera år nu och är alltid lika nöjd. Den är både rolig att skapa på hemsidan och sen sitta och skriva i. Älskar alla små nick-nacks man kan välja till och göra den till sin egen och faktiskt använda allt. Gillade även designen så mycket. Brukar vanligtvis göra min egen framsida/baksida men i år föll jag faktiskt för denna design vilket är från Nyårskollektionen (finns fler designer i denna kollektion). Så cool design med så fin färgkombo och ja, hoppas väl att mitt år blir lika bra som min kalender! Har ni investerat i en kalender för i år? Om inte skulle jag verkligen vilja slå ett slag för denna, verkligen så bra. Finns även i andra storlekar och teman (t ex speciella sidor för lärare och elever). Recommend recommend!
 
Hoppas ni har en underbar måndag och grym start på veckan! ♥
Category: DAYS IN MY LIFE
Anna

Jättefin kalender!
Så härlig känsla med en ny kalender!

Ajli

Älskar också Personlig almanacka, har alltid! De är de enda som har så tjocka papper att man kan skriva med tusch :D

Emmy

Åh, jag älskar personliga kalendrar!