A LITTLE BEAUTY SHOPPING

- inlägget innehåller adlinks -
Köpte lite nytt inom skönhet häromdagen. 
 
Jag var väldigt nyfiken på denna scalp scrub från Kevin Murphy. Har använt den 1-2 gånger hitills och jag gillar den. Doftar underbart och det känns som att håret verkligen blir squeeky clean och helt rent från produktrester (torrschampoo osv.) Sen finns det även en Scalp wash som man ska fortsätta med men såg inte den vid beställning. Någon som har testat den? Eller kombon?
 
Passade även på att klicka hem lite borstar från Real Techniques, setet heter Flawless base set och kommer med en snygg liten behållare. många av mina borstar som jag har haft länge är från RT och jag tror de har hållt så bra för jag har tvättat dem med jämna mellanrum och förvarat dem bra. Är inte RT's borstar så himla mjuka och lätta att jobba med? 
 
HEJ PÅ ER! Söndag och regn, går inte det ihop så himla fint? Mysigt, om ni frågar mig. Jag har sovit ut, preppat lite soppa inför middag och testat lite nya sommarkläder. Om favoriten under höst/vinter är pälsjacka så är sommarens allra största favorit denna blommiga klänningen. Åh, det finns ju inget härligare. Tänkte att jag kanske kunde dela med mig av några favoriter framöver om ni också är sugna på söta klänningar att bara slänga på er en varm sommardag. Anywho, velar mellan att bara lägga mig på soffan och vila en stund då soppan precis blev klar, eller redigera lite. Har "typ" en video som skulle kunna bli något men är osäker. Har varit så himla trött med filmandet nu denna månad så youtube har stått tomt. Inte kul! Har ni några idéer på vad jag kan filma framöver? Skulle va kul och få veta vad ni gillar att se.
 
Hoppas ni får en mysig kväll! ♥
Category: BEAUTY & CARE
flawless base set - kevin murphy - real techniques - scalp scrub
Yolanda - Aspergers syndrom - Diktande....

Låter nice ^^;

Emelie

Ååh den måste jag testa 😍