SEMESTER

Vi kickade igång semestern med sovmorgon och en god frukost i balkongen. Alltså första semesterdagen bjöd på 32 freakin' grader, hur sjukt? Var är vi ens haha! Skulle inte ha något emot att hänga vid en pool den dagen. Oj så trevligt. Vi tog även första vaccinationssprutan!! #kavlaupp
Har gjort frukostar i lugn och ro, älskar en perfekt äggmacka med gräslök. Det är ju sååå gott! Hur gillar ni era ägg? Enligt mig ska de va mjuka och gooey, men inte runny. då är de perfekta enligt mig. I alla fall för en äggmacka. Torra ägg är det värsta som finns!!! Ni vet när gulan är typ mjölig? Åh nej!!
Sen har man sprungit runt i fina klänningar. Alltså färgen på denna, ahh love it! Älskar även modellen, så enkel men ändå something something. Från ZARA.
Igår hade vi en riktig mysig kväll. Vi åt på Burger mansion med vänner, åt glass på StikkiNikki där jag tog en helt fantastisk kombo; cashew + strawberry lemon sorbet. Alltså wow!! Sen såg vi solen gå ned tillsammans med massa andra. Alltså om inte detta är soul food.
 
HEJ PÅ ER! Hoppas ni mår bra. Mina första semesterdagar har varit rätt så fullproppade med både kul och chill. Idag väntar dock en lite lugnare dag... tror jag. Mycket vi gjort har varit så spontant så ja, man vet aldrig vad dagen har att bjuda på egentligen. Men jag gillar det! Men har i alla fall ett ärende strax som jag ska åka iväg för och sen tänkte jag även pilla på en ny vlogg som jag tänkte skulle upp imorgon. Har ni sett senaste vloggen? Skrattade så mycket när jag redigerade den, hur ofta kan man skåla liksom?? Mysigt ändå.
 
Nu är det dags för frulle. Så hungrig! Hoppas ni får en dunderlördag allihopa ♥
Category: EVERYDAY PHOTOS