RECAP

HEJ IGEN GUYS! Long time no speak. Nu var det alltför länge sen ju. Hoppas ni mår bra. Det gör jag men helvete vad jag haft mycket på tallriken lately, det räcker liksom inte med 24 h på dygnet - skulle behöva dubbelt för allt jag vill hinna göra och allt jag måste göra. Men men, nu är vi här och jag kände bara "åh, jag saknar att blogga" Det här är liksom min egna space och det har varit det i så många år. Där jag bara får skriva av mig, dela med mig av life och sen också kunna titta tillbaka till. Så mysigt, verkligen. Kommer köra en liten årsresumé snart också, dock eftersom jag inte bloggat så mycket lär de komma upp mer kul då förhoppningsvis men först tänkte jag att vi kör en liten mini-recap sen sist. Hope you enjoy!
Jag har knegat, både på jobb och gym. Btw, hur sjuk är inte min jobbutsikt på kontoret? Helt magisk!!! Sen har jag kämpat på med min cykla-till-Egypten resa på gymmet. Är nu ca 30-40 km ifrån - så kul! Tror jag springer in i mål nästa vecka om det vilas i helgen. Vilket jag borde göra.
Jag har hängt en del hos Maria. Vi har kört behandlingen Nanoplastia, färgat och klippt håret. Sån stjärna hon är!!! Här har ni en vlogg från besöket där hon berättar lite mer om behandlingen. Det har varit SÅ najs kan jag säga. Det kan va så att jag är fast, man har liksom fått smaka på det goda livet (hair-wise)...
Har hängt med mina underbara vänner och ätit gott. Alltså nyfunnen kärlek för Choco mania (Dirty coco etc såna ställen). Finns det ens något godare än pannkakor, crepes och våfflor? Sen är ju miljöerna så himla fina. 
Har faktiskt lagat mer mat och köpt mindre mat lately, vilket känns bra. Så skönt när man har mycket mat i kylen, så fort man blir hangry så värmer man och problem solved (arbetsskada....). Det har även shoppats en del. Sist var det massa fynd på Sephora. Skulle ni vilja se innehållet??
Testade på Hot yoga!! Finally, har velat testa det i flera år och nu undrar jag varför det tog SÅ lång tid innan jag faktiskt gjorde det. RIktigt skönt och jag ser fram emot att fortsätta. Stel som en... ja, nånting riktigt stelt. Det är jag det. Min dag idag började dock såhär bra. Blev SÅ ledsen! Man vet att man är vuxen när man gråter över porslin haha! Speciellt min älskade Mateus-kollektion. Ja, också vuxen pga att man har ett favoritmärke inom porslin....
 
En liten mini-recap om senaste tiden. Har i alla fall mått bra och det är huvudsaken. Kanske mindre bra vissa dagar men allt som allt, bra och tacksam är jag för det. Nu tänkte jag faktiskt gå och köra en liten cardio-sesh på gymmet. Det ska cyklas och det ska svettas! Ska bli SÅ NAJS att checka av cykelresan-till-Egypten. What a year!!! Hade ni något roligt mål eller löfte i år? Jag tror dock inte jag ska ha ett så långt nästa år. Vissa dagar kände jag ba nä vill inte cykla mer!! Haha, variation är verkligen nycklen till allt. PS, är det något speciellt ni skulle vilja se här framöver? Let me know!
 
Hoppas ni har en underbar fredagskväll! ♥
Category: EVERYDAY PHOTOS