MY 2021 - PART I

Nyår firade vi hemma med god mat och mys. Efter tolvslaget hamnade vi hos Husse och Mithila för lite spel och kul.
Jag drog igång min cykelresa till Egypten. OM jag var taggad!!! Ikväll kommer jag cykla in i mål dessutom!!!
Systers födelsedag firades med brunch och shopping, i vanlig ordning. Har ni varit på Älskade traditioner? SÅ gott!
Hubster och jag firade hans födelsedag på RAW. Vi har velat äta där sen vi var fattiga studenter haha!
Jag upptäckte randig kaviar???? Huuuuur har det tagit mig så lång tid att upptäcka denna goding. Det blev MÅNGA såna mackor i år....
På alla hjärtans dag i år råkade jag ta på mig en jobbhelg, woopps... Hade även grov migrän på det, great! Men hubster gjorde min dag dunder ändå. Han drog iväg och handlade, shoppade present (??) och kom hem och lagade massa gott. Kvällen vände, minst sagt.  
Det var fettisdagen och hubster kirrade hem godingarna från Lillebrors. Hela mandlar i mandelmassan, vad jag vill ha livet ut. / och jag kirrade hem årets ballaste jacka. Från Prettylittlething. Hade aldrig handlat där förut men när jag såg denna kunde jag inte låta bli.
Vi firade Sofi's födelsedag med massa god mat och en av de godaste tårtorna jag ätit.
Jag testade chicken and waffle första gången på Austin Food works. Har alltid varit så nyfiken på det när jag har sett släktingars story på det (de som bor i t ex UK/USA) och var lite skeptisk men det var RIKTIGT gott!! Den på Le Östermalm är också riktigt god måste jag säga.
Uppgraderade min blender-game från min gratis-blender till denna skönhet. Min vardagsbästis, for sure.
Ramadan drog igång. Fastade nästan alla och det var så mysigt med midnattsgröten och att bryta fastan med familj och vänner.
Här bröt vi fastan med Mithila och Husse. De var så gulliga och hade även gjort Künefe, det var faktiskt första gången jag åt det. Var lite orolig att jag inte skulle gilla det då jag inte är världens ost-fan men WOW vilken smakfest!!! Loved it. Har ätet det på två andra ställen efter det men ingen har slagit denna. SÅ god!
Året för tik-tok-pasta, haha! Vi har verkligen gjort vår fair share av denna enkla goding. Dock skulle jag tycka att den är tråkig att äta "bara sådär" - hubster brukar ofta grilla räkor och jag broccoli till pastan. Sen öser vi på ned basilika och parmesan. Lite extra chili i pastan också och bam - dunderrätt!
Bytte gym! Eller la till rättare sagt men snart måste jag bestämma mig vilken jag ska behålla. Testade i alla fall SATS i år vilket har varit så kul. Har även hängt mer med min starka brutta i samma veva. Vi har gått på massa roliga pass och tränat själva. Så kul!!
Firade eid med familjerna och massa god mat.
Det började bli vår!!!!
Spenderade en hel del tid hos Maria och blev fin i håret.
Drog till Malmö för en myshelg. Finns en mysig vlogg från helgen här.
Friends-reunion brunch med syster och hubster. Mys!!! Oj vad emotional det blev.
Det blev sommar??? Många fina sommarkvällar med vänner och god mat.
Hubster och jag firade vårt femte år som gifta. Vi åt massa gott på Glashuset, mucho mysigt.
Min favoritbild på mig och Maryam och en av de godaste drinkarna jag druckit. Myskväll!!!
Fixade balkongen där det hängdes en del. Älskarrrrr våran balkong.
Hade middagsdejt med syster och vi båda klädde upp oss. trevligt att känna sig lite fancy ibland.
Brunchmys med min älskade Mithila en HET sommardag. Man ville typ ha på sig en tråd, haha! SÅ varmt. Njöt även av mysiga spontana middagsdejter med kärleken min. Vi åt bland annat på Greken på hörnet, en familjefavorit sen flera år tillbaka.
Midsommarmys med Ali och Sofi. Snälla kan vi göra detta varje år??? Så mysigt.
 
Alltså...  man kanske ska bli foodblogger istället, min telefon är FULL med matbilder som ni ser här haha! Älskar ju att fota mat och speciellt när det är så fint upplagt/dekorerat vilket verkligen märktes i årets årsresumé. Här är alltså januari till juni. Det blev många mysiga chillkvällar både ute och inne, en fantastisk sommar och jäkla mycket cyklande om man sammanfattar det kort. Juli-December dyker upp senare. Nu är det dags att cykla de få km som är kvar på min Egypten-resa, sen är jag finito. Känns typ overkligt haha! Men kul utmaning i år, for sure. Hade ni några mål/utmaningar i år?
 
Hoppas ni har en underbar måndagskväll! ♥
Category: YEAR REVIEWS
Elin Berg

Så fina bildet!