BEAUTY REFILLS & NEWS

- inlägget innehåller adlinks -
En påse full med beauty-gottis från Sephora fick hänga med hem nyligen. Här är allt som kapades! 
En ny beauty blender (här) från officiella märket Beauty Blender. Har haft denna längesen men emellanåt har jag haft andra märken och nu när jag är tillbaka med denna måste jag faktiskt medge att det är skillnad på sponge och sponge. Denna är så himla mjuk/fluffig och lätt att jobba med. Kommer nog inte byta mer! 
 
Fyllde även på med liquid eyeliner "Tattoo liner" (här) från Kat Von D. Fick även med en mindre variant i kassan, wihoo! Har hört så gott om denna från så många att det var dags att testa helt enkelt. Nyfikna jag! Älskar tuchpenna-eyeliner, så lätt att jobba med. Jag känner ju mig typ naken utan eyeliner haha! Har dock inte hunnit använda denna än då jag använder Huda Beauty's (denna) just nu och den är också riktigt bra. Så fort den tar slut hoppar jag på denna. Men om allt jag har hört om KVD's penna stämmer så har jag något riktigt bra att se fram emot. Har ni testat någon av dessa pennor? Eller har ni någon annan favorit? Tipsa gärna.
Väl i KVD's hylla kunde jag inte låta bli att äntligen slå till på deras liquid lipstick "Everlasting" som syster pratat så gott om. Det blev färgen Lolita (här) och invigde den i veckan då jag behövde fixa ett nytt legg och den var riktigt fin på! Satt som berget. Gillar verkligen såna läpprodukter, som sitter nästan lite för bra.
Det blev en reunion med denna fantastiska primer "HYDRO grip" (här) från Milk Makeup. Riktigt jäkla bra så jag körde på den stora direkt (finns även en mindre variant). Just nu har jag pluttlite kvar av min nuvarande primer från Urban Decay (denna) och den har också varit riktigt bra men gillar denna från Milk liiiiite mer så därav reunion. Däremot en produkt från Urban decay som jag troligtvis aldrig kommer byta ut är deras eyeshadow primer (denna) - helt galen är den.
 
Påfylling av facial spray i doften aloe, sage and orange blossom (här) från Mario Badescu. Riktigt fräsch och härlig återfuktning i smidig spray-format. Brukar spraya denna efter lunchträningarna och sist efter hot yogan. Så skönt och det doftar så gott! Finns i andra fräscha dofter också. Har ni testat dessa?
Sist men verkligen inte minst, påfyllning av min älskade bästis detta år: lip sleeping mask i doften Grapefruit (här) från Laneige. Wow, vilken produkt. När vi var på systers bday-shopping i år så var Sephora ett obligatoriskt stopp och då passade jag på att fråga henne om tips om en bra läppmask. Hon rekommenderade denna och vi båda köpte den i doften Berry. Älskar den så sinnessjukt mycket!! Doftade på Grapefruit denna gång och den var också så fräsch så det blev den doften denna gång. Lite variation. Såg btw att Grapefruit doften är på 40% off just nu - helvete, passa på att fynda mer än vad jag kunde göra!! 
 
Hoppas det var kul att se. Har saknat att skriva dessa inlägg och gå in lite mer i detalj än vad man kan göra på Instagram. Dock är youtube ett roligt format för sånt också, då man kan snacka och visa. På tal om det tänkte jag filma en Get ready with me snart, det skulle ju va lite kul. Kanske testa på någon najs sminkning. Jag är ju inte alls bra på ögonskuggor men övning ger färdighet, som man så fint säger. Något speciellt ni skulle vilja se mer av här i bloggen?
 
Hoppas ni har en underbar kväll! ♥
Category: BEAUTY & CARE
beauty blender - berry - everlasting liquid lipstick - eyeliner - facial spray - hydro grip - kat von d - laneige - lip sleeping mask - lolita - mario badescu - milk make up - pink grapefruit - sephora - tattoo liner - urban decay