SHOPPING WEEK

- collab/post contains adlinks -
Äntligen! Min kod PBLIUZA är nu aktiv denna vecka och ger er 10% rabatt på allt hos Proteinbolaget - även REA/kampanjer. Passa på att klicka hem lite gott och najs att ha i kyl och skafferi. Eller kanske lite träningskläder från Better bodies, I can I will etc, eller träningsredskap. Ja, de har typ allt mer eller mindre! 
Självklart har de nya Nocco smaken Legend Soda som du kan mixa i flak med andra nyheter eller gamla klassiker, samt nya veganska proteinbaren; Chocolate dough. Min absoluta favoritbar är den veganska Hazelnut & Nougat så är minst sagt sjukt taggad på att testa denna! Även de nya Double bites finns på plats. Omg, så många goda nyheter! Om jag låter extremt taggad är det för att jag inte testat de än, men ska göra det asap och är sjukt taggad inför det. 
Proteinnbolaget släppte lite nyheter bara imorse faktiskt; collagen, burn och vitamin c i goda tropiska smaker. Jag älskar ju mango, passionsfrukt, ananas och ja, såna frukter så ska definitivt testa dessa. Just nu har de även 3 för 2 på denna serie och självklart går att kombinera med min rabattkod - hur bra?! 
 
Godmorgon på er guys! Back to work och det är även min kod som ni ser. SÅ kul! Skriv om ni undrar något så ska jag hjälpa till så gott jag kan. Annars har jag precis fått i mig måndagsgröten och snart är det dags för veckans första träning. Idag blir det lunchträning då jag har mysplaner med syser efter jobbet. Mer om det sen! Men jag är faktiskt taggad på att va "tillbaka i vardagaen" så att säga. Födelsedagshelgen (som jag tänkte berätta mer om sen) var helt jäkla underbar och det känns som att jag har varit ledig i evigheter. Det är väl en goals-långhelg om något?
 
Hoppas ni får en fantastisk start på veckan! ♥
Category: FITNESS & HEALTH
Nocco - Proteinbolaget - barebells - chocolate dough - hazelnut and nougat - legend soda - vegan protein bar