LAST DAY

- samarbete/contains adlinks -
Sista dagen att shoppa loss med min rabattkod PBLIUZA hos Proteinbolaget. Koden ger 10% rabatt på ALLT och koden gäller även REA, kampanjer och mängdrabatter. Så så bra så in och kika! Här nere kommer några av mina tips från min senaste drömleverans. 
Barebells har släppt nya veganska smaken Chocolate dough (ska smaka den under dagen, excited!) och två nya smaker med namn Double bite. Jag testade dem igårkväll och Chocolate crisp föll mig mer i smaken än Caramel crisp men de båda var goda och jag älskar konceptet med två små bitar, perfekt när man vill dela upp baren till två olika tillfällen. Riktigt goda och jag älskar förpackningen på dessa, så snygga. Har ni hunnit testa dessa?
 
Sen har vi Proteinbolaget's egna BCAA-dryck som är på kampanj just nu, 249 kr flaket plus min kod blir en jäkla najs deal. Mina favoritsmaker har ni där: Päron (som smält piggelin), Tropical pineapple (som pina collada), Äpple (som äppelsoda) och Havana beach (låt oss bara säga att ananas och jordgubb blir magi!). 
 Har ni testat Nocco's nya Legend soda? Sitter och dricker den nu, riktigt god. Den är lik ice soda men den har någon fruktig ton i sig som jag har svårt att avgöra vad de är för frukt men lär fortsätta dricka den, då den är riktigt god. Sen har vi ju såkalrt Pandy's Protein chocolate sticks som är som Kit kat. Alltså älskar dessa!! Så goda. Perfekt med två sticks, släcker sötsuget precis lagom. Har ni testat dessa? 
 
HEJ GUYS! Söndag och jag knegar på med jobb. Några timmar kvar och sen ska jag firas ännu en gång med en födelsedagsmiddag. Dock sov jag så dåligt inatt att det får bli en kortis följt av lite extra sömn inatt. Can't wait! Dags att fixa lite lunch, idag blir det soppa. Yummy!
 
Hoppas ni har en underbar söndag allihopa! ♥
Category: FITNESS & HEALTH
Nocco - Proteinbolaget - barebells - chocolate dough - discount - legend soda - rabattkod
Anna

Har en burk av den Noccon (Legend) i kylen men inte smakat än då alltså.

Svar: Testa! Den var god men blev ingen ny favorit för mig, limon och ice soda är fortfarande på toppen :D
Liuza K. Haque