INSTAWEEK 2020 / #37

1. Kickade igång veckan riktigt roligt. Shopping och middag med pluttisen. Har haft så mycket att göra att jag knappt hunnit gå igenom all shopping. Kanske perfekt inför nästa youtube video? 2. En look jag föll för head over heals på Gina tricot. Har alltid diggat croc, så klassiskt på något sätt med en sassy twist. Vad tycker ni om croco? Är det en hata/älska grej?
3. Man måste väl digga camouflagen här? Hade veeerkligen inte tänkt på det, handen på hjärtat. Visste inte ens om denna blom-telefonkiosk, ville bara ha en fin topp på mig på min födelsedag och det här är en av mina absoluta favorittoppar sen flera år tillbaka. Gillar inte märket (!!!) men denna topp gjorde de allt bra... 4. En sassy look från förra helgen, älskar denna topp. Hela looken finns här
 5. Alltså caption till denna bild var riktigt najs, love it. Btw, något sjukt kul var att en av de som gillade denna bild var the founder of L'Avventura himself - hur kul?? 6. Måste säga att the captions denna vecka var on point, och hör detta - hade inte ens tänkt på att min caption rimmade?! Haha, ibland så händer det bara. Effortless.
 
HEJ GUYS! Jobbhelgen - check! Avslutade helgen på Tabbouli med man och svärisar. Är fortfarande helt mätt! Fick dock i mig lite choklad när vi kom hem då jag var lite efterättssugen och vi jag ett paket Marabou Salta mandlar öppen. Bra att vi röjde undan den innan ny vecka imorgon, haha. Någon som också gör så? PS, ni som tål nötter och inte smakat den smaken - omg gör det asap. Favorit!!
 
Dags att ta bort ansiktsmasken och köra igång le night time skin routine innan läggdags. Kvällens goda middag lär få mig att sova som en bebis. 
 
Hoppas ni har en underbar kväll! ♥
 
 
Category: INSTAWEEK