GETTING READY FOR MY BIRTHDAY

Before - håret blev rätt så blekt i sommar så att säga. Trots att jag faktiskt inte var ute och stekte så mycket. Men trivdes väldigt mycket i det ljusa, mer än vad jag trodde jag skulle. Brukade dock locka mest, här är det helt ostylat.
After!!!! - Alltså, så nöjd! Visade ett par bilder och vi pratade lite men kände att jag var rätt så osäker och vet inte ens ifall jag gav en bra förklaring på hur jag ville ha det men när håret var färgat, klippt (passade på att fixa det också då det hade gått tre månader sist och vill verkligen ta hand om mitt hår bättre nu) och fönat så kände jag bara WOW, det var ju PRECIS som jag ville ha det. Vem är som du, Maria! Helt fantastisk! Ni hittar henne under namnet Glossyhairswe på Instagram. 

HEJ GUYS! Har haft en så bra och skön ledig dag. Frulle med hubster, drog iväg till Maria för att fixa bday-håret som blev helt fantastiskt och sen tog jag hand om ett par ärenden innan spontanlunch med syster som jag inte sett på ett tag. Mysigt! Med bullar to-go från Vetekatten kom jag hem för lite soffmys med hubster framför Lucifer men kände mig nappy efter ett tag så ja, tog en nap mitt på eftermiddagen. Vem är jag ens haha! Ledighets-lizzie kan slappa. 
 
PS, fick en fråga nyligen om vad jag menar med ärenden när jag skriver det. Legit fråga. Ingenting spännande egentligen så det är därför jag brukar samla den delen av dagen under "ärenden" - tror knappast ni skulle tycka de va kul att läsa ett jag gjorde en retur på Gina tricot idag, gjorde synundersökning inför körkortet och hämtade ett datorfodral jag köpte på Åhlens... Eller? Har jag haft fel hela den här tiden? Mer detaljer? Let me know.
 
Hoppas ni får en fantastisk torsdagskväll! ♥
Category: BEAUTY & CARE
glossyhairswe
Anna

Snyggt!