DOKTOR GLAS @ GBG

Ett ställe vi verkligen ville testa i Göteborg var Doktor Glas, efter alla bilder jag hade sett och hur bra folk hade sagt att det var. Hur fin miljö?
Så svårt att ta sig igenom menyn. Hur väljer man när det finns så mycket gott? 
Hubster tog en chai latte, jag tog en mimosa och vi delade på lite sött. 
Vi hade ätit frulle på hotellet så vi passade på att testa pannkakorna då hotellfrullen inte hade några. Alltså ser ni hur generösa de är med sylt, grädde, bär och topping? Pannkakorna i sig var så goda och saftiga. Kände mig bara så otroligt besviken över brunchställena i Stockholm som Greasy spoon och STHLM Brunch club. Man får knappt någon topping på dem ställena om man jämför med Doktor Glas. Har totalt strejkat brunch i Stockholm efter denna brunch, haha! Har ni tips på bra pannkakor i Stockholm? Där det inte är så torrt. 
Sen ska vi inte ens snacka om le french toast. WOW säger jag bara. Bland det bästa jag ätit i brunchväg. Allt var perfekt. Skulle lätt kunna boka en biljett till Göteborg NU för att äta dessa igen! Jag totalälskar french toast sen barnsben, dessa var de bästa jag ätit i vuxen ålder. 
Passade på att posa lite innan vi grävde oss in i dessa och mitt läppstift försvann. 
 
Godmorgon på er guys! En grå jobblördag, hur underbart? Sitter här med veckans favoritgröt med mango, blåbär och cashewsmör och tänker på hur mycket jag kan snöa in mig på grejer haha! Men det kanske inte är så kul att se samma frulle varje dag så postade en bild på de mest perfekta french toast jag ätit på Instagram och kom på att jag inte hade visat er bilderna från Doktor Glas (eller hela dag 2 överhuvudtaget, dock hann vi inte göra så mycket mer innan vårt tåg skulle gå så detta var väl höjdpunkten av dag 2). Magisk brunch! De som satt bredvid oss åt Shakshukan men vi var inte alls saltsugna efter frullen på hotellet så det får bli nästa gång. And trust me, there is definately gonna be a next time. Så avis på er som bor i Göteborg. Det finns definitivt inte lika bra brunchställe som Doktor Glas i Stockholm. Om det finns något liknande som jag har missat, pleeeeeease let me know. 
 
Hoppas ni har en underbar lördag allihopa! ♥
Category: EVERYDAY PHOTOS
Doktor glas - brunch - göteborg