CROCO SHACKET

HEJ GUYS! Hoppas er torsdag har gått bra. Min har varit helt fullproppad. Jobb, gym, pant, lite matshopping och körlektion. Japp, det var dags att sätta sig bakom ratten igen och det kändes konstigt men bra. Har såklart tappat en del då det var flera år sen sist men är taggad på att fixa detta nu. Speciellt nu när jag plocka upp min bok och mina häften. Sist tyckte jag teorin var så rolig att plugga men var inte lika bra bakom ratten, haha någin mer som är/var så? Hitills har ingen hållt med mig... Anywho, tänkte bara kika in och visa er en asball croco shacket jag kapade på H&M ett tag sen. Den är dock väldigt tjock så vet inte riktgt hur jag ska bära den. Tänkte ju att det är en skjorta men i måndags funkade den prima som jacka också, svettades till och med i den. Kan bli skönt i vinter, I guess.
 
Jag myser med glass och It takes two på Netflix. Hur mysig? Älskar switch places/body-filmer! Hoppas ni har en underbar kväll! ♥
 
PS - Ville bara dela med mig av att grejerna jag skickade in till Sellpy ligger uppe till försäljning nu. In här för att komma till min sida och om de är er första beställning hos Sellpy så kan ni använda koden NY20 för 20% off - hur bra? 
Category: NEW IN