BEAUTY PACKAGE

- post contains adlinks -
Min senaste beauty-leverans från Lyko. Underbart! 
First up blev det påfyllning av torrschampoo; Björn Axén Dry Schampoo Deep Brown. Det enda torrschampoot jag testat som INTE blir helt vitt i mörkt hår. Så bra! Det har även en fräsch doft som jag gillar. Perfekt när man tränar ofta men inte vill tvätta håret för mycket (not good, not good at all).
 
Sen behövde jag påfyllning av wipes och kapade hem detta 3-pack som var så prisvärt. Det är alltså Garnier's Skinactive Cleansing wipes Micellar. Nu har man så det räcker ett tag. Jag brukar börja med wipes när jag tar bort mitt smink, vilket är ett najs första steg för att få bort det som går bort lättast. Gillar verkligen fukten i dessa, så effektivt och lämnar huden mjuk och redo för nästa steg av rengöring. Kommer definitivt fortsätta med dessa, ny favorit! 
 
Köpte även en head band som jag velat ha ett tag, då mina babyhår alltid är ivägen när jag gör ansiktsmask. Brukar ha diadem men ibland kommer det grejer på diademet och det är bara onödigt jobbigt så tänkte att man skulle proffsa till det. Vill ha en riktigt fin och lyxig men hittade ingen som jag verkligen ville ha så tänkte att jag börjar med denna då den var jättebillig och fortsätter kolla runt. Om den är bra så fortsätter jag såklart med den. Riktigt bra budget-alternativ.
 
Kapade hem denna äntligen: Kérastase Résistance Ciment Thermique vilket är en näringsgivande och värmeskyddande hårbehandling. Fick en test av denna i min tidigare beställning och föll pladask. Så bra! Även en fräsch doft har den. Hår blir mjukt och fint efter fön och plattång, inte alls torrt. Ny favorit for sure! 
 
Sist men inte minst... 
Ett läppstift från YSL som jag har haft ögonen på sen jag kan minnas. Läppstiftet heter Rouge Volupté Shine i färgen 9 - Nude in Private. Det tog sin lilla stund att välja färg men jag är nöjd! Lite bärig tint. Som ni säkert har märkt så är jag en riktig matte-brutta, har inte haft något annat sen jag upptäckte matta läppstift/stains flera år sen men tänkte att jag skulle variera lite. Plus, har alltid älskat hylsan på denna. Hur lyxig och vacker? Läppstiftet är medeltäckande och innehåller 60% oljor så det återfuktar och vårdar läpparna också. Så det var lite det som var tanken med denna, ungefär som en lyxigare vaselin med lite tint. 
 
Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår prima. Jag har varit uppe med tuppen och knegat för fullt, ätit en god frulle och ja, kneget fortsätter. Det kommer bli en full rulle idag med x antal möten osv, men förhoppningsvis betyder det att tiden går fort - för ikväll ska det fightas igen - woop woop!
 
Hoppas ni har en underbar tisdag allihopa! ♥
Category: BEAUTY & CARE
9 Nude In Private - Rouge Volupté Shine - beauty - björn axén tools - cleasing wipes micellar - dry schampoo deep brown - garnier skinactive - hair care - kerastase - lyko - resistance ciment thermique - skincare - skönhet - ysl
Mimmi

Har testat torrschampo några gånger tidigare och inte varit riktigt nöjd av samma anledningar som du skrev.
Tackar för tipset och ska pröva själv.

Svar: Visst är frustrerande? Har testat så många att jag höll på ge upp men så kom denna mirakelprodukt! Hoppas du blir lika nöjd som mig :)
Liuza K. Haque