BDAY BRUNCH @ THE PINK COMPANY

Vi åt min birthday brunch på The Pink company. Föreslog att vi åt gröt till frulle men mannen tyckte de va astråkigt att äta på min födelsedag, haha oh well. Sökte runt lite och hittade The Pink company lite spontant som vi drog till. Ligger på St Eriksplan. Så fint där inne! De tar emot bokningar så ni vet.
Hur fint? Wow, det var som en helt annan värld. Förstår ni hur tråkig världen kändes när man gick ut härifrån? 
Massa gott hade de på deras meny. 
Vi satt på övre plan. Så fina detaljer överallt.
Vi började med juice. Jag tog Melon deluxe och han tog Tropical flavours.
Haha, var bara tvungen att ta en bild på honom i denna miljö! Dock måste jag säga att jag inte var så förtjust i ljussättningen där inne. Spotlights överallt... 
Sen kom le foood! 
Vi delade på Arlington som kom med ätbara blommor. Bara jag som tänker på hennafest när jag ser dessa?
Vi delade även på French toast på brioche bröd med rosa mascarpone, stekt banan, pistage, björnbär och fikon. Samt hemgjord marmelad. Helt okej, tycker Greasy spoon har godare french toast om vi snackar Stockholmsbrunch. Men Doktor glas i Göteborg har den godaste jag har ätit hitills i mitt liv. 
Vi delade även på pannkakor. De påminde VÄLDIGT mycket om pannkakorna från Munchia-lådan (här) som jag beställde på vår anniversary förra året. Vad tror ni? Det var gott, men ganska torrt egentligen. Skulle inte ha något emot lite grädde eller vaniljglass till. 
Knäppte några snabba i den fina telefonkiosken på vägen ut. Tänk att telefonkiosk är något som dagens kids inte kommer förstå haha.
 
Godmorgon på er guys! Tisdagen började i full fart och snart är det dags för lite lugn lunchträning. Det blir lite cardio och strech för ikväll väntar thaiboxning, woop woop. Annars kickar jag igång dagen med att visa er några bilder från födelsedagsbrunchen på The Pink Company. Vi hittade det jättespontant när vi googlade samma morgon. Ganska likt Dirty Coco som ligger på Drottninggatan, ingen aning om vilket ställe som kom först. Men väldigt fin värld där inne! 
 
Hoppas ni har en underbar tisdag allihopa! ♥
Category: EVERYDAY PHOTOS
brunch - the pink company
Hemma Hos Felicia

vilken dröm! Där hade jag också velat spendera min födelsedag!:)