OUR ANNIVERSARY

I fredags firade vi hela 13 år tillsammans. Tiden flyger verkligen när man har kul. Grattis till oss! 
Vi jobbade såklart under dagen så det blev en mysig middag på Griffins. Har inte ätit där på länge! 
Började med en tonfisktartar, älskar verkligen det som förrätt! Så fräscht. Hubster tog råbiffen, som var helt okej (gillar min mer). VI tog även in ostron. För att testa, som man har varit nyfiken. Det var kul att testa as usual men det var tyvärr inte min cup of tea. Har ni testat ostron? 
Tog oxfilén till mains och wow, den är verkligen så god. Speciellt men det där goda persiljesmöret till, love love love. Haricots vertsen är också så himla goda, så krispiga. MEN priset tog väl ändå efterrätten. Chokladtarte med pistageglass. I mean... Den var perfekt på alla sätt. Hubster tog en creme brule så vi delade lite.
 
Några bilder från vår mysiga årsdag i fredags. Vi stod emellan Griffins och Calexicos men olade fram valet när vi spelade in en youtube video under kvällen och det blev Griffins, lika bra då hubster var sugen på steak. Satt fint så är absolut nöjd med ödet. Den nya videon när vi kör en rolig lek och svarar på lite frågor finns nu uppe på kanalen (videon finns här!) som har fått en rejäl uppfräschning, har ni sett? Prenumerera gärna och lämna lite tummar eller kommentarer så jag kan se vad ni gillar och vill se mer/mindre av. Fler roliga videos med fler gäster är påväg, woop woop! 
 
Hoppas ni har en underbar kväll! ♥
Category: EVERYDAY PHOTOS
anniversary - griffins' steakhouse extraordinaire - steak