SHOPPING AT COCOPANDA

- this post contains adlinks -
Okej, jag har precis upptäckt Cocopanda ... Det här kan bli farligt...
Oj oj oj, så mycket trevligt! 
First up, lite hair stuff. Det här schampoot har jag visat er tidigare men det har verkligen blivit en favorit efter att jag färgade håret i somras och behövde såklart lite påfyllning då jag har rätt så lite kvar i min nuvarande flaska Från Kérastase, "Reflection Bain Chromatique Schampoo" för färgat hår. Riktigt bra! Sen ville jag minska på hårspray-användandet och har hört från en del att styling cream är ett alternativ då, så ja - vi testar! Slick-back looken är ju en favorit trots allt. Den som jag hade läst bäst om var denna från Björn Axén, "Organic Universal Styling Cream
Lite påfylling av skincare. Dessa två från The Ordinary gillar jag: "Buffet" och "100% Cold-pressed virgin Marula oil" - så bra och prisvärda. PS, håller på att planera en skincare-video för min youtube-kanal. Hur kul? PS, prenumererar ni? Skulle bli så glad!! 
Det rosa headbandet jag skrev om här. Undra hur man ser ut i den, någon som har en sån?
Har menat att köpa en ny brow brush huuuur länge som helst. Min från NYX (Pro Dual Brow brush) har jag haft i flera år och i och med att brynen ALLTID fylls i så har den borsten använts flitigt (och blivit tvättad flitigt också såklart) så kände för en liten upgrade denna gång så vi testar Anastasia Bevery Hills, "Duo brush #14" heter den. Ser fram emot att inviga den! Kanske imorgon/i helgen? Can't wait! 
En läppmask. Har aldrig testat det! Den är från Kocostar i doften "Mint Grape", finns även i "Pink peach" och "Black cherry" - såg dock inte att det fanns i flera dofter vid beställning, så får testa och se hur denna känns och sen kanske det blir fel. Men läppmask var ju nytt, har ni testat det? 
Ville ha ett najs läppcerat och har alltid gillat EOS. Oftast har jag sett bollarna som är mer poppis så blev lite glatt överraskad när jag såg att de hade vanliga klassiska också. Denna är alltså EOS "Smooth lip balm" i doften/smaken (?) Strawberry Sorbet. Älskar redan! 
Har varit nyfiken, oj oj oj så nyfiken jag varit på dessa rollers. Denna är då från Brushworks och heter "HD Jade Roller" - en sval roller som bidrar till att jämna ut huden. Satt och rullade lite igår bara för att testa och den känns skön, relaxing liksom men läste nu att jag använde den helt fel, haha. Tydligen ska man rulla EFTER sin hudvårdsrutin. Oh well, får inviga den på riktigt ikväll då. Någon som har en sån som haft den länge? 
Sist men inte minst köpte jag ett par hårklämmor, eller "Sectioning hair clips" som de kallas. Från Shelas. Har ett par nu och de är väldigt praktiska att använda när man till exempel lockar håret eller sminkar sig och vill få bort håret från ansiktet. Men mest för den första anledningen ville jag ha dem. 
 
HEJ GUYS! Hoppas ni har en underbar dag. Kneget är finito för idag, dags att byta om och knega lite till men aktivt denna gång så yes, dags för svettfest på gymmet Det blir spinning och lite core denna kalla torsdagskväll. Sen väntar taco thursday. Helvete så mycket tacos jag ätit lately, så himla enkelt och gott, perfekt vardagsmat. Oh well, dags att ge sig iväg. So excited! PS, känner ni av den krispiga höstkylan? Låt höstmyset börja!!!!!
 
Hoppas ni har en underbar kväll! ♥
Category: BEAUTY & CARE
Anastasia - björn axén tools - eos - kerastase - skincare - the ordinary
Emelie

Men ååh ja tack! 😍