CUTE HEADBANDS

- inlägget innehåller annonslänkar -
rosa (här) / grå (här)
 
Alltså! Jag har tidigare varit en trogen Lyko-kund men har precis upptäckt Cocopanda. Uh-oh... Mest pga dessa söta headbands. Tycker de är så gulliga och en sån liten detalj för att göra vardagen lite roligare. Om man tycker det är lite långtråkigt med skincare så kan ju en sånhär liten detalj göra det lite roligare. Jag har just nu ett enkelt band (ungefär som dessa) och man känner mig genast väldigt proffsig och taggad på sin skincare routine när den är på.
 
Men vet ni vad? Medan jag skrev detta inlägg beställde jag faktiskt lite grejer, bland annat det rosa bandet. Ska bli så mysigt nästa spa-day. Kom först in på Cocopanda pga reklam för denna makeup bag som jag tyckte verkade så najs men efter att ha sett videon märkte jag att den kanske blir för stor för mig och mina behov. Eller ja, icke-existerande behov. Ville bara ha en najs makeup bag för förvaring men denna är mer perfekt för att resa med. Tips till mina MUA-vänner!
 
Nu blir det ombyte inför gym. Kommer bli en hella sassy outfit och en svettig kväll följt av ansiktsmask, chickflick/youtube och tacos. Oj oj oj, så mysigt. Perfekt start på denna långhelg om ni frågar mig. Hoppas ni har en helt fantastisk onsdagskväll! ♥
Category: BEAUTY & CARE
skincare
Emelie

Men så söta😍🤍 kika gärna in hos mig 🤍