SIMPLE BUT SASSY

coat hm/jeans zara/top gina tricot/shoes asos/bag nunoo
 
HEJ GUYS! Då var man finito med jobb och det är dags för lite träning. Lite oklart om jag ska köra hemma eller på gymmet i och med de nya restriktionerna. Igår var jag så excited för träningen då jag hade vilat hela långhelgen (brukar ofta ha svårt att vila så kände mig faktiskt jätteduktig att jag kunde låta mig själv chilla lite) men på vägen dit var jag beredd att vända om det var för mycket folk. Till min glädje var det näst intill tomt, underbart. Åh, såna här tider önskar jag verkligen att vi bodde i hus och vi kunde ha ett gym-rum. Har ni kikat runt på home gyms på Pinterest? Varning, man blir sugen på att köpa hus typ NU. 
 
Vi skulle ha italian night ikväll men jag glömde lägga ut kyckling för att tina så funderar lite på kvällens middag. Kanske taco? Vegofärs tinar ju så smidigt snabbt. Längesen vi åt tacos här hemma faktiskt! Eller ska man göra tacogratäng? Either way - MUMS för taco tuesday!! Hoppas ni har en underbar kväll! ♥
Category: OUTFIT & LOOK
Anonym

Man ska inte träna på gym även om det så är tomt 🤦🏻‍♀️ Tänk om alla bara kunde följa restriktionerna, då hade det inte sett ut som de gör nu.

Emelie

Alltså så otroligt fint <3