MAC FAVOURITES

- inlägget innehåller adlinks -
1. Lip primer / 2. Ruby Woo / 3. Cleanse off oil / 4. Volcanic ash (face scrub)
 
Vill tipsa er om en riktigt bra deal hos Lyko just nu, eller ja, de har ju alltid massa bra deals men just nu har de en extra bra enligt mig i alla fall - nämligen hela 20% rabattMAC cosmetics, Clinique och Estée Lauder. Hur bra?? In här och kika! Unna er och spara en peng på samma gång - det är ju en riktigt bra kombo. Här har ni några av mina absoluta favoriter. Eh, hur längesen hade inte jag röda läppar? Dags att ta fram min ruby woo asap! Så himla snyggt! Love it.
 
Nu ska denna donna gå och övningsköra lite. Spännade. PS, har ni tips på hur man kan öka självförtroendet bakom ratten? Mitt adrenalin pumpar när jag kör på en 50-väg haha! Så himla snabbt ju, undra hur de kommer gå på motorvägen... PANIK! Hoppas ni har en underbar kväll! ♥
Category: BEAUTY & CARE
Elin

Hej!
Tror att många (tjejer!) känner igen sig i det du skriver när man ökar farten. Var lugn och det kommer med övning när man börjar känna sig bekväm att köra i hög fart.

Svar: Hej!
Åh tack snälla för din kommentar! De är mycket övning kvar för mig såklart man ibland känns de ju som att man är den enda mesen där ute som får hjärtklappning av att köra 50 😄 men övning ger färdighet, du har helt rätt!
Liuza K. Haque