NEW IN: SPRING/SUMMER COLLECTION 2020

- this post contains adlinks -
 
HEJ GUYS! Hoppas ni mår prima. Njuter av ledigheten jag. Vi sover ut, äter gott och kollar på massa kul på Netflix. Har även tagit tag i garderoben och målet är att bli klar idag. Har verkligen jobbat lite i taget bara, för sen hamnar jag på soffan igen haha! Men nu så. Men tänkte bara kika in här lite inann jag fortsätter med garderoben och visa er ett par nyheter från Ideal of Sweden - alltså deras spring/summer collection 2020, wow oh wow. Så fina mönster och nyanser!! Finns även i ringmounts och andra accessoarer. Jag tror min favorit är det pärl-inspirerade skalet (det sista) och även det beiga - so pretty. Jag som skulle va duktig och sluta shoppa så mycket men kan ju typ inte hålla mig för de är så fina. Allihopa. Den med citroner gör mig så glad! Om ni får samma feeling av denna fina kollektion så kan ni kapa den med 15% rabatt, koden är ID15-69294. Om ni är på extra kap-humör så har de även rea på massa najs fortfarande. In och kika här
 
Hoppas ni har en underbar lördag allihopa! ♥
Category: FASHION & STYLE
Kikki Sandström

Jag gillade Monstera Jungle. Men jag är en "plånboksperson", alltså föredrar jag fodral som skyddar skärmen. Hur ofta åker inte mobilen i golvet?

Svar: Hej Kikki! de har massa såna varianter också med magnetfunktion så du fortfarande kan ha ett fint skal till :) in och kika vetja!
Liuza K. Haque