I CAN AND I DEFINITELY WILL

- this post contains adlinks -
Fick hem den matchande toppen till mitt befintliga set från Define Seemless collection i färgen Graphite. Så ball färg och sitter så bekvämt. Jag tyckte att alla tre delarna är true to size så ta er vanliga storlek (jag har storlek S). Toppen är så bekväm och flexibel, love it. Det blir definitivt fler överdelar för mig framöver.

Det där med att handla på herravdelningen - love love love. Speciellt hoodies! Mina manliga vänner och bröder, det finns en massa snyggt och najs för er herrar också i träningsväg samt loungewear om ni vill glida runt lite snyggt nu i karantän. Tips tips! 
 
Såklart föll jag lika hårt för detta grå-vita set från Ombre collecction som jag gjorde för det vit-lila som jag redan har (här). Även i detta set har jag storlek S och jag skulle säga att de är true to size, så ta er vanliga storlek. Så stretchigt material, lika snyggt som bekvämt. 
 
Sen gjorde jag en extrabeställning i veckan som kom fram igår (så snabbt!!). Märks det att jag har en favoritfärg? 
 
Denna topp är från Nimble collection. Om det är något jag har flest av och som används mest också så är det svarta sportbhs/toppar, love it. Har inte testat denna än men tänkte inviga den senare idag så uppdaterar med storlekskänsla i eftermiddagen men jag tog i alla fall min vanliga storlek (S) för de flesta skrev att den var true to size bland recensionerna och jag har S i alla andra toppar därifrån så det känns väl ändå lovande. Visst var den snygg i alla fall? 
 
Lite smått och gott. Ångrar nu att jag inte kammade hem hårbanden också, baby hair problem - dsvdv...
 
Resistance bands med en fin liten förvaringspåse till. 
 
Tre svårighetsgrader för hur mycket resistance man vill ha. 
 
De här gummibanden, Power bands, har jag haft ögonen på ett bra tag nu men de har varit slutsålda så stod i kö för dem. Så fort jag fick mailet nappade jag! 
 
Även här finns tre svårighetsgrader där the resistance kan mätas som en vikt. Har sett så många home workout videos med såna band, ska bli så kul att testa.
 
HEJ GUYS! Äntligen fredag, solen skiner och jag har precis öppnat paketet som trillade in igår från I can I will igår med en massa nya träningsstuff. Woop woop, so excited! Extra taggad är jag för alla gummiband, kommer bli spännande att variera träningen mer. Snygga är dem också! Min kod bjuder på lite extra rabatt idag, så uppger ni LIUZA20 i kassan får ni 20% rabatt på ordinare sortiment. Skynda fynda! 
 
Hoppas ni får en dunderfredag! ♥
Category: FITNESS & HEALTH
collection - define seemless - discount code - i can i will - nimble - ombre - power bands - training bands