HAVE A BERRY NICE MONDAY

Min favvofrulle (som nu äts som suhr) är gröt med vaniljkasein, toppat med bär, granola och havremjölk - så gott! Har ni testat denna kombo?
 
Godmorgon guys! Hoppas ni mår prima. Ny vecka, nya tag - känner ni energin? Magiskt med måndagshypen, for sure. Kickar igång dagen med lite work och sen väntar lite mer tradera-kul, träning, ansiktsmask och pakethämtning. Låter som en ganska najs måndag om ni frågar mig. Har dessutom en riktigt rolig vecka framför mig; ett samarbete som ska fotas/filmas (om ni ska köpa träningskläder, wait a minute), vi kanske ska köpa elgrill (vi får tyvärr inte ha gasol) och jag ska testa göra hemmagjord glass. Jo, kan ni gissa vad ett av paketen innehåller? So excited about that!! 
 
Tänkte visa er en ny fin kjol som jag kapade förra veckan. Har visat er en glimps av den redan men kunde inte hålla mig från att klicka hem den. Stay tuned.
Men nu behöver jag er hjälp lite. Vissa dagar känner jag att jag vill skriva och visa er en massa och vissa dagar känner jag mig helt tom. Samma grej på Youtube, har inte filmat på ett tag då jag känner mig lite tom. Ganska normalt dessa tider att känna sig lite splittrad, världen är ju så konstig just nu och livet är verkligen inte detsamma. Våren innebär ju uteserveringar och mysiga restaurangbesök men har såklart inte gjort det så därav lite tom på content. Men det går såklart att ordna, men skulle behöva lite hjälp från er. Vad vill ni se mer av här? Vad vill ni se mer av på Youtube? Snälla, let me know. Skulle uppskatta de så mycket! ♥
 
Hoppas ni får en dunderstart på veckan! ♥
Category: FOOD IS LOVE
ajlimullersandvik.blogg.se

Jag gillar vardagsinlägg som det här, gillar också att läsa om saker som kanske gjort lite ont eller grubblats över - vet inte varför. Feel-good-tips och friluftsliv också :)