NEW YEARS EVE

Nyårsdukningen och en taggad lizzie redo för 2020.
Snacksbordet, mums. Det var längesen vi åt crostini med skagenröra, mums så gott. 
Kvällens höjdpunkt! Mannen var så nöjd över köttet, det var så underbart att se honom så glad och ja, det var above and beyond. 
Alla hade bidragit till kvällens middag vilket gjorde så att allt var extra gott, det var liksom så mycket kärlek på bordet. 

Ali fixade förrätten; rödbetor, feta, chèvre, honung, krossade valnötter och ruccola. Så fröscht!
 
Sofi fixade denna fräscha sallad med bland annat granny smith äpplen, granatäpple och feta. Mums!!
 
Mmmm så gott! En så perfekt middag. Vi hade inte ätit kött på länge så det var najs! Och en glad lizzie efter tolvslaget. 
Efter fyrverkerierna kom vi hem igen för att äta lite choklad och spela spel. Mys!
 
Några bilder från nyårsafton. En mysig kväll verkligen! Vi skulle inte göra så mycket egentligen, bara vara hemma och äta gott och ta det lungan. Ali och Sofi hade liknande planer så vi slog ihop våra planer och vips blev det en riktig rolig myskväll. Strax innan midnatt kom vi fram till Slussen där vi såg fycerkerierna från en takterass, så najs. Efter lite mer snacks, prat och spel var det dags att runda av. Måste säga att kvällen var helt perfekt och det perfekta sättet att kicka igång 2020. Hur firade ni 2020? Är inte det sjukt att det är 2020? Kommer ni ihåg när man var liten och nämnde 2020 som lååååångt in i framtiden, och nu är vi här liksom. 
 
Hoppas ni har en underbar fredag allihopa! ♥
 
 
Category: EVERYDAY PHOTOS