ROUTINES KEEPING ME HYDRATED

- samarbete/inlägget innehåller adlinks -
Revive Deep Rose (här) / Reforce Stainless steel (här)/Lite Superman (här - finns i flera designer om ni gillar supergirl, wonderwoman, batman osv)/Bohtal Insulated Tumbler (här)
 
HEJ GUYS! Hoppas dagen rullar på fint. Jag har kört en del tvättar, handlat lite inför middagen och suttit och gått igenom min youtube. Gå igenom videos för att se vad som kan bli bättre (in terms of att filma, redigera, ljudeffekter osv osv) samt feedback. Har även skrivit en lista på videos jag skulle vilja filma framöver, t ex nyårssminkningsvideo/challenge. Medan jag suttit och druckit en massa vatten. Jag går ju oftast runt med en jar eller shaker med vatten hela dagarna. Det tycker jag är smidigaste sättet att få i mig tillräckligt med vatten och det gör jag veeeerkligen för mitt eget välbefinnande cause ohhhh-boy vad det märks när jag inte druckit tillräckligt. Det känns och det märks! Ni vet vissa helger när man har en hel del planer osv och helt plötsligt kommer huvudvärken eller så känner man sig allmänt seg och trött. Japp, vatten är magiskt. Älskar vatten. 
 
Men ofta när jag pratar med vänner eller familj och de säger att de har ont i huvudet så är min första fråga alltid "har du druckit bra med vatten idag?" och svaret är alltid "....njaaa...." - ALLTID. Kan tänka mig att några av er också kanske inte alltid dricker tillräckligt med vatten som kan relatera så tänkte tipsa er att investera i en vattenflaska som kanske är lite snyggare eller roligare. T ex älskar man superman eller någon annan superhero så kanske det blir roligare att gå runt med den shakern och därmed få i sig tillräckligt med vatten. Skulle säga att en sånhär liten najs detalj kan va riktigt najs speciellt om man vill börja dricka mer vatten. Smartshake har en massa fina shakers, flaskor och muggar. De har btw en snygg rock-kollektion som de släppte ett tag sen, om jag har några rock-kompisar här. Jag är däremot så sugen på den sista muggen med ett sugrör/pout, så smidigt ju.  Snygg var den också. Frågan är vilken färg man ska välja, gillade denna svarta men även den i rosé. Med koden fitnessbyliuza20 får ni 20% rabatt på ert köp. Stay hydrated, kids! 
 
Dags för middag och serier, mys! Hoppas ni har en underbar kväll ♥
Category: DAYS IN MY LIFE
Amanda (Swedish Passport)

Åh, vatten är ju verkligen livets dryck! Ser alltid till att ha med mig en vattenflaska, för precis som du säger blir det ju så himla tydligt när man inte druckit tillräckligt mycket :)