LET’S CATCH UP

De här senaste dagarna har jag...
varit helt förälskad i mitt nyfärgade chokladiga hår. Love it!!  
(samarbete) Klätt mitt airpod-fodral med det här fina skalet - hur fint??? PS, Ideal of Sweden (adlink)har världens rea just nu (vi snackar upp till 70% på totti) och med min kod HSLIUZA10 får ni ytterligare 10% rabatt - whut whut!!! 
 
Var på den finaste gottishörnan på ICA i Roslagstull. Alltså kolla hur fin cola-automat? Har dock ingen aning om den funkade eller om det bara var dekoration men det var i alla fall så himla fint där.
 
Åt en hel del tomtegröt och vörtbröd. ÄLSKAR. Ps, new porslin alert!!! Som jag har längtat efter dessa.
 
Tog emot fina julpaket från mina samarbetspartners Smellwell och Proteinbolaget. 
 
Var på snabbvisit i IKEA för att köpa fler lådor. 2020 är nog allas Marie Kondo-år. Skönt ändå.
 
Åt en hel del julgottis framför Kalle anka och mysiga julfilmer. Både nya och klassiska.
 
HEJ GUYS! Denna donna tog ledigheten till en ny nivå. Har ju till och med vänt lite på dygnet!! Oh no. Oh well, kommer kicka igång 2021 med ny energi förhoppningsvis. Eller ja, får börja jobba på att vända tillbaka det efter nyår. Vet förövrigt inte hur nyårsafton blir i år, känns så oklart. Dock är jag helt okej att bara spendera den hemma med hubster, vår steak-tradition och kolla på New years eve. Haha, den är så cheesy but I love it. Lite mer av vardagen och roliga utmaningar finns på youtube (min kanal hittar ni här!) där det har uppdaterats en hel del. Så kul! Dags att ta tag i dagen då! 
 
PS, funderade på om jag skulle göra på en nyårsresumé med bilder som jag vanligtvis brukar göra men det här året har ju varit ganska chill så har velat en del om det ens finns mycket att samla men kör ett inlägg där jag samlar årets höjdpunkter senare, antingen en hel ikväll eller tvådelat idag och imorgon. Stay tuned.
 
Hoppas ni har en underbar onsdag allihopa! ♥
Category: EVERYDAY PHOTOS