FIND EVERYDAY JOY EVERYDAY

- inlägget innehåller adlinks -
 
HEJ GUYS! Hoppas ni mår bra. Har haft en helt fullproppad jobbdag, ett halvkasst träningspass där energin inte fanns till och en promenad i den kalla friska luften. Efter det har jag bara degat på soffan, deckat till och med utan trötthet. Igår sved mina ögon nästintill hela dagen för jag var så trött så vi sov tidigt vilket var najs, men tror definitivt solens frånvaro gör mycket också. Anywho, vi får hoppas på ljusare dagar framöver. Fram tills dess får man hitta vardagsglädje lite här och var. T ex en najs ansiktsmask eller någon ny maträtt att laga. På tal om det måste jag börja laga middag, är så hungrig. Vad äter ni till middag ikväll?
 
Men tänkte bara passa på att tipsa er om lite grejer jag har ögonen på hos Cocopanda. Jag är så sugen på en såndär najs sminkspegel med lampor, det känns ju så lyxigt. Vi har spotlights i badrummet men när ljuset kommer uppifrån så blir skuggorna så himla märkliga så denna skulle va asnajs att sminka sig i. Half off är de på den också! Kap ju. Sen ville jag tipsa om en hårmask från Kerastase, denna började jag använda i våras och jag älskar den. Håret blir så mjukt, love it. Har även schampoo och balsam från samma serie, så bra. De har btw 15-30% rabatt på allt från det märket, så perfekt om ni vill testa eller fylla på om ni redan använder Kerastase. Jag ska definitivt beställa en ny burk av denna mask! Sist men inte minst har vi denna ansiktsskrubb från Filorga. Ett märke jag nyligen upptäckt. Känns väldigt vardagslyxigt. Denna skrubb, som är på 20% off btw, har jag läst så bra om. De skriver att den innehåller aktivt kol i form av ett silkeslent skum. Så spännande! Någon som har testat denna och gillar? Måste även säga att deras produkter är så fina, håller ni inte med? 
 
Hoppas ni har en fin kväll! ♥
Category: BEAUTY & CARE
Emelie

Älskar scrubben så mycket ❤️

Terese

Har velat testa Filorgas produkter ett bra tag nu, ända sedan jag fick ett gratisprov med i mitt paket från Kicks, får ta mig i kragen snart och testa någon av dem! Bra tips, hoppas det är bra med dig!
Kramis