INSTAWEEK 2020 / #34

1. Väntade ivrigt på långhelg. Ungefär lika ivrigt som jag väntade på nutella-pizza på bilden. 2. Hej från Sigtuna var le caption på denna. Så mysig dag! 3. Kan vi snacka om nutella-pizzan på 450 Gradi. Wow, helt fantastiskt god. Mjuk och smakrik det, generöst med nutella och goda bär för syrlighet. Perfektion, allt som allt. 4. Tackar och bockar för en så skön långhelg.
 
Dagens storstäd och mealprep gick prima men det blev vila från träningen, lika bra då storstäder fick bli dagens aktivitet. Man blir ju faktiskt rätt så svettig haha! Hur som, har haft en helt fantastisk långhelg. Hängt med la familia, myst i Sigtuna med mannen, hängt med vänner och ätit pizza, balkonghäng och så produktiva timmar som dagens städ och fix inför ny vecka. Så så skönt! Dags att vila batterierna för den kommande veckan kommer att va lång och maffig med jobb och socialt. 

Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥

Category: INSTAWEEK
anna

Kul grej med Instaweek! Kanske något jag ska härma? Fast då behöver jag ju bli bättre på att lägga ut på instagram oxå och det kan jag ju behöva!Ha en fin vecks 35!

Svar: Älskar att kolla tillbaka på instaweeks senare! Haha precis, dock tvärtom för mig :D tack detsamma!
Liuza K. Haque