INSTAWEEK 2020 / #32

1. Kickade igång första jobbdagen efter semestern med denna sassy mondayslayer-look. Känner mig verkligen så sassy varje gång jag har hårbulle som på bilden. 2. Fancy tuesday. Också fancy att jag fyller år om exakt en månad. Tiden har flugit. De här året har ju varit så weird... 
3. Out-to-dinner-look i Göteborg! För att fira att day one i gbg-inlägget var uppe på bloggis. Har ni läst det inlägget? 4. Det känns som att det var sjukt längesen jag tog en vanlig selfie, så kände för denna. Btw, snart dags att färga håret igen och jag är osäker på hur jag vill ha det. Trivs så bra i min hårfärg (utan utväxten på toppen, inte för att den syns jättemycket) just nu att jag funderar på att köra på samma men det kanske inte är jättekul. 
5. Alltså vädret igår var sinnessjukt! Så vi tog vårt pick och pack och satte oss vid Kristinebergsklipporna. Helvete vad jag svettades, hade knappt på mig denna sassy strandkimonon jag älskar så mycket. Oh well, hubster knappade en najs bild innan jag smälte av svett i alla fall. 6. En äventyrsdag med hubster. Vi hyrde en bil och åkte runt i Stockholm, åt lunch och fika på ett slott och somnade vid havet. Inte en dålig söndag det. 
 
Hej guys! Hoppas ni haft en dunderdag. Min tog en jäkla turn imorse. Vi vaknade, åt frulle och vips gjorde vi spontana planer för hela dagen. Vi hyrde en bil och hade en så mysig dag. Ska berätta lite mer imorgon med bilder tänkte jag. Mina ögonlock har varit tunga som bly hela hemvägen så dags att ladda batterierna inför en ny vecka. 
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥
 

Category: INSTAWEEK