INSTAWEEK 2020 / #31

1. Kickade igång veckan med lite häng med mannen på stan. Åt lite falafel och tog hem en nutellapizz. Ingen dålig måndag det! 2. Lärde mig något nytt denna vecka, tack vare denna s.k. "challenge" men tycker de är så tråkigt att många tjejer har tendens att förminska istället för att utbilda i dessa situationer. 
3. Var påväg till brunch när vi såg en söt bil, så knappade en bild. Det enda rimliga. Diggade även min stil denna dag. 4. Sa "HEJ GBG!" Wow, hur vackert. Vet dock inte hur många gånger jag sa "här i Paris" när vi var där. Någon mer som tycker att Göteborg och Paris har en del likheter? Som denna plats, Trädgårdsföreningen. Så vackert där!
5. Började lördagen med en härlig brunch på Doktor Glas. Det var helt magiskt! Ett måste om ni åker dit eller bor där. 6. Med denna bild avslutade jag semesterviben på insta för i år. 3 veckor gick fort! Men har haft det riktigt najs.
 
Hej guys! Säger godnatt med veckans Instaweek. En härlig vecka minst sagt och perfekt avslut på semestern. Skulle inte ha något emot en vecka till, speciellt då vädret den kommande veckan ska bli magiskt. Men men, dags att komma tillbaka till verkligheten. En liten del av mig har faktiskt saknat rutinerna.
 
Godnatt! Ha en så fin kväll allihopa! ♥
 

Category: INSTAWEEK