FAVOURITES RN

- this post contains adlinks -
Tänkte visa er ett par favoriter i sminkskåpet.
NYX Control Freak - En riktigt grym ögonbrynsgel för en värdig peng. Testade denna först när jag jobbade på H&M på sminkavdelningen och det var när vi började få in mer NYX och jag fick chansen att testa lite grejer (blir naturligtvis mycket lättare att snacka om produkterna då) och jag föll så hårt för denna gel. Så bra! PS, man får 20& rabatt om man köper två hos Lyko. Perfekt att ha en i stash, har alltid minst en extra hemma av mina favoritprodukter så man slipper paniken.
Giorgio Armani Si - Wow oh wow! Har ni doftat på denna? Dröm. Det är verkligen en av mina favoritparfymer. Jag har dock den lilla varianten som jag köpte i en Armani-mix på en färja ett par år sen. Hade såklart ögonen på en stor flaska men vet ni, miniflaskor är så jäkla praktiskt. Förutom att man saknar att spraya parfymen så är storleken perfekt, speciellt när man är på resande fot. Genom att köpa setet med minis har jag kunnat variera mer vilket är så najs. Men jo, denna blev såklart favoriten bland alla Armanis och ser fram emot att köpa en stor flaska asap. Man kanske ska passa på nu när Lyjo har 20% på nästan alla parfymer? In här och kika om din favoritparfym är rabatterad.
Sist men inte misnt: Milk Make up Hydro Grip PrimerGår det ens att snacka om primers utan denna stjärna? Fick en tester i någon tidning eller butik och blev helt frälst så tog mig in på Sephora och köpte den största flaskan jag hittade. Vilken jäkla primer? Den är magisk. Tips tips! 
 
Hej på er guys! VIlken fullproppad dag. Full rulle på jobbet, lunchträning och nu har jag fixat mig med bland annat dessa favoriter här över för en liten middag på stan. Så mysigt. Har dock noll idéer på vad man ska ha på sig. Sitter här i en preliminär outfit och funderar på om jag ska byta till någon klänning (har topp och jeans nu). Önskar att jag hade en walk in där jag kunde ha bättre koll på vad jag faktiskt har. Allt är så instoppat i min garderob att jag glömmer vad som gömmer sig där inne. Ja, dessa ilandsproblem. Dmags att rulla. 
 
Hoppas ni har en underbar kväll! ♥
Category: BEAUTY & CARE
armani si - control freak brow gel - lyko - milk make up - nyx - sephora
Maria

NYX Control Freak är verkligen värd pengarna. Har haft min i säkert två år

Svar: Verkligen! Har testat andra men har alltid kommit tillbaka till den och nu lär jag aldrig byt för den är ju så himla bra!
Liuza K. Haque