A DAY OFF

Vi spenderade fredagen i Sigtuna. Så mysig liten stad! 
I mean... hur mysig grej? 
Älskar smågator! Måste verkligen turista mer i Sverige känner jag. Tips på mysiga städer? 
Så fint! Vi ville äta där men vi hade redan bestämt ett annat gelato-ställe för dagen som vi ville spara oss för. Next time! Såg riktgt fint ut i alla fall. Vi ville även testa RC Chocolate tror jag det hette. Såg så najs ut! Någon som testat någon av de ställena?
Sen åt vi lunch på Våfflan vid vattnet. Riktigt mysigt! Hubster tog specialaren med kantareller och parmesan. Riktigt god var den tydligen, jag älskar champinjoner men något tar emot med kantareller, not my cup of tea har jag märkt. Men tips till er som gillar det!
Min mat var dock ingen hit. Händer sällan, men det händer. Stod emellan skaldjursvåfflan som min magkänsla sa men lyssnade dumt nog inte på den. Vi parkerade vid vattnet så vi gick förbi Våfflan innan vi gick runt i stan och sen kom vi tillbaka hit och åt. Men när vi bara gick förbi var det någon som precis hade fått sin burgare och det doftade UNDERBART. Så kunde inte låta bli att ta det. Helt okej. Verkligen inget speciellt. Så tråkigt. Man såg verkligen besvikelsen i mina ögon haha! Men vi tänkte åka tillbaka någon dag igen, det var ju så mysigt där. Vill även testa gelato-stället då. 
Mysiga detaljer i stan, love it. 
Next stop var efterlängtade Scarfo. 
Men snälla, hur svårt var det inte att välja???
Ser ni hur krämiga glassarna ser ut? Magiskt! 
Bärglassarna ser också helt magiska ut. Ångrar att jag inte tog någon sån smak, next time - definitivt.
Hubster tog vanilj och pistage - vaniljen var magisk!! Jag tog hasselnöt som också var magisk, och en smak som jag blev så besviken på; mandel/kardemumma/saltkola. Den hade så otroligt svag smak vilket man verkligen inte tror. Så tråkigt. Nästa gång vill jag testa chokladen som såg drömmig ut, och en bärsorbet. Det var en del som skrev till mig att ta hallon efter jag redan hade valt, önskar att jag såg deras meddelande tidigare haha! But yes, next time. 
Sen blev vädret rätt så grått och mysigt så jag bytte om till en kvällsoutfit och hämtade en jacka som jag glömde på dagen. Vi firade Mahmoud som fyller år och plockade även upp Ali och Sofi. Ett jäkla mysigt firande en regnig fredagskväll på 450 Gradi. Denna gång tog jag räkpizzan. Wow, den var riktigt bra. De förtjänade en till chans kände vi sen sist och helt rätt, denna kväll var det perfekt. En av de bästa pizzorna jag ätit. Ska ge margheritan en ny chans en annan gång. 
Mahmouds födelsedags-nutella-pizza. Alltså hur god är inte den här? Love it! 
 
Resten av kvällen spenderades på vår balkong medan det regnade ute. Så mysig dag och kväll, en perfekt dag om jag får säga det själv. Dock var jag otroligt törstig under kvällen efter all saltig mat under dagen. Pommesen på dagen var dränkta i salt, inte min grej. Så ja, kände mig helt uttorkad. Drack x antal glas med iskallt vatten från kylen, vätskeersättning och kolsyrat vatten för jag mådde lite illa av allt gott. Mina smaklökar älskar allt detta men min mage blir inte lika glad...
 
Söndag, storstäd, mealprep och chill. Kanske lite spinning också, vi får se. Hoppas ni har en underbar dag! ♥
Category: EVERYDAY PHOTOS
Linnéa

Hej!

Va coolt det gröna växt huset va!

Häftiga glassar, jag gillar den lila färgen på glassen där.

Med vänlig hälsning
Linnéa Hedström