450 GRADI

Hur fin är bryggan i Lidingö? Älskade solstolsbänkarna. Innan vi bestämde oss för att faktiskt stå i 450 gradi-kön satt vi och chillade här en stund för vi orkade inte köa men kunde väl lika gärna njuta lite av utsikten om vi hade åkt hela vägen hit. Perfekt för boat-watching om ni också gillar det!
Men sen blev vi för hungriga så det var bara att ställa sig i kön för att testa den omtalade pizzan på 450 Gradi. Har ni ätit där?
Vi delade på en margherita då vi ville spara plats för att kunna smaka deras efterrättspizza också. Den var god, riktigt bra men skulle nog inte säga att det var den bästa jag ätit. Tomatsåsen var lite för vattnig för min smak. Men degen var riktigt bra. Så ja, god var den, definitivt. 
 
En stor anledning till varför jag oftast vill dela på en pizza är för att jag blir uttråkad, haha! By the time jag kommer halvvägs in i en pizza så har jag redan stillat mitt pizzasug (om jag har ett) och andra halvan blir så tråkig och sista slicen brukar jag i såna fall bara tvinga i mig för att inte slänga mat men verkligen inte mitt förstahandsval av mat. Någon mer som blir uttråkad av att äta en hel pizza eller är det jag som är konstig? 
Deras nutellapizza var da shit! Riktigt god. Degen var lite seg och perfekt och en sak kan jag säga; de snålade EJ med nutella vilket vi kände att Tony's gjorde. 
 Utsikten på vägen hem. Magisk solnedgång! 
 
Ungefär två veckor sen testade vi omtalade 450 Gradi som vi hade hört så bra om. Ligger vid vattnet på Lidingö. Riktigt fin location och servicen var topp, verkligen så trevliga i både kassa och vid borden trots trycket denna soliga fredagskväll som vi var där. Det var jag faktiskt väldgt imponerad av då många ställen som blir poppis förlorar deras service när det är högtryck en kväll. Pizzorna var riktigt goda men vet inte riktigt om jag vill tillbaka dit. Känns väl lite done and done där just nu i alla fall. Skulle definitivt åka tillbaka för deras nutellapizza tho. Har ni tätit där?
 
Dags för lite efterrätt och ett avsnitt Suits innan läggdags. Dock är mina ögonlock så tunga redan att jag faktiskt kan tänka mig sova redan. Alltså... varför är det alltid så? När man jobbar dagen efter så är man så pigg trots att det blir sent och man mer eller mindre tvingar sig till sängen för att man faktiskt måste sova för att palla morgondagen. Men när man är ledig och kan va vaken hur länge som helst (om man vill) så blir man trött strax efter 10? Haha, what the hell...
 
Hoppas ni har en underbar kväll! ♥
Category: EVERYDAY PHOTOS
Linnéa

Hej!

Vilka fina bilder på dig, allihopa!

kram :)