INSTAWEEK 2020 / #15

 1. Efter x antal utan smink och ofix var det otroligt kul att klä upp sig lite, även om man bara hade ett par ärenden i stan och en youtube video att filma. 2. Visst ska det va fjädrar framme under påslen? Done. Glad påsk allihopa! Hoppas ni haft en mysig påskhelg med era nära och kära.
 
HEJ GUYS! Phew vilken dag. Har städat nästan hela dagen, så himla tillfrredsställande att öppna skåpen då vi har sorterat och rensat ut en massa som inte används. Mitt mål var att optimera köket, vad används verkligen i vardagen och vad har vi inte ens rört sen inflytt? Jag är inte helt klar för vi blev så hungriga av allt städ och efter lunch hamnade vi på soffan där jag har spenderat större delen av kvällen. Blev även klar med youtubevideon vi filmade i veckan, nu finns den uppe - HÄR hittar ni den. Är söndagar min youtube-dag? Har blivit så nu, kan väl lika gärna fortsätta så. Tips på nästa video? 
 
Jag försöker rensa av all choklad här hemma så vi inte har något imorgon. Ny vecka, nya tag - right? Haha, någon mer som brukar göra så?
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥
Category: INSTAWEEK
Gina tricot - Missguided - Nelly - leopard - vans - youtube