FOR THE LOVE OF WATER

- sponsored/contains adlinks - 
 
 
 
 
 
WOW vilket fantastiskt samarbete mellan GLACIAL x ideal of Sweden. Glacial jobbar hårt med att förminska användandet av plast. Varje minut sägs det köpas en miljon plastflaskor för engångsanvändning och varje år läcker 5-13 miljoner ton engångstplasr ut i våra hav där de dödar både fåglar och havsdjur. Hur sjuka siffror är inte det? Något ännu sjukare är att om detta fortsätter i samma takt som nu så kommer det viktmässigt att finnas mer plast än fisk i haven till år 2050. Insane. Jag försöker så gott jag kan att inte bidra till detta genom att alltid panta (trogen pantare sen fleeera år tillbaka) och återanvända shakers som jag sedan också återvinner i centralerna. Men ser många som inte tror att detta är så viktigt (som t o m slänger burkar/flaskor i papperskorgen???), vilket gör ont i hjärtat. Hur gör ni när ni gör av er med plast? Brukar ni panta regelbundet? Så intressant att prata om.
 
Lite info om flaskorna: dessa flaskor håller 400 ml, så typ en halv liter ish. Det som jag gillade väldigt mycket var att den håller kyla upp till 24 timmar och värme upp till 12 timmar. Alltså så bra!! Jag älskar ju iskallt vatten eller te/kaffe som verkligen värmer i halsen. Allt emellan är ju verkligen inte najs. Dessutom är flaskan ett snyggt sätt att förvara drycken som kan matcha med ditt mobilskal. Min favvokombo är svart marmor och leopard. Matchy matchy - win win! 
 
Jag tycker att vi lägger till en win på det - med min kod ID15-69294 får ni 15% rabatt på allt hos Ideal of Sweden. ALLT. Även rabatterade varor - hur bra? De har ju kört igång med en riktigt bra Spring sale där även dessa flaskor är på 25% rabatt och med min kod får ni ytterligare 15% rabatt. Även massa fina skal och accessoarer är på rea, som detta här över - Mojito Marble - från Hannalicious-kollektionen. Har haft ögonen på detta skal länge nu. Så himla fin! Diggade även ringmounten i svart, så stilrent och praktiskt. Love it. Ska matcha svarta marmorflaskan till svarta marmorskalet och sätta ringmounten - hur fräsch kombo?
 
Hoppas ni har en underbar fredagskväll guys! ♥
Category: NEW IN
bottle - discount code - glacial - ideal of Sweden - rabattkod
Amanda (Swedish Passport)

Men alltså åh så snygga flaskor! Den i vit marmor hade gärna fått flytta hem till mig :D

enna

Vad kul att man kan matcha flaska och mobilskal :)