LAST DAY

- I samarbete med Proteinbolaget - 
Min senaste leverans innehöll massa gott och bra, och snyggt. 

Kokosolja från Healthy & Co. Älskar!! Använder denna till allt. ALLT.
 
My daily vitamins. Omega 3 och Multivitamin på morgonen och ZMA på kvällen. Tar även Vitamin D på dagen men de hade jag hemma redan.
 
Lite härlig fruktig energi. Helvete va päron gick upp i topp direkt, smaker verkligen smält pigelin vilket är SÅ gott. Men älskar även passionsfrukt och tropica, härligt med mixflak så man kan variera. 

Nya snygga handskar från Better Bodies.
 
HEJ GUYS! Ny dag, nya tag. Gårkvällen var kass för mig, hade ångest hela kvällen för typ allt gick fel så gick och la mig tidigt och hade inte alls lust att uppdatera varken här eller på Instagram. Men en ny dag, sol och snart helg så hoppas på en bättre dag. Sista dagen av oktober också, vilket innebär att det är sista dagen för att använda min kod hos Proteinbolaget. Koden är PBLIUZA och ger er 10% rabatt på allt, även rabatterade priser/kampanjer. Så bra! Har även lite inside info, koden kommer inte aktiveras igen på ett bra tag (ungefär 1,5-2 månader) så verkligen högläge att passa på fynda nu. Massa bra kampanjpriser redan och när koden gäller på även de priserna leder de till att man får ett flak för ca 200 och BCAA för en hundralapp. Finns även massa snyggt från Better Bodies och I can I will, för er som behöver ny attire för gymmet. Så ja, gäller tills inatt så passa på! 

Hoppas ni har en dunderdag! ♥


Category: FITNESS & HEALTH
kod - proteinbolaget - rabatt
Emelie

åh vad härligt! Trevlig helg :D