INSTAWEEK 2019 / #45

1. Kicksde igång veckan med jobb och en sassy look. Fan att jag inte hann använda denna snygga pälsis så mycket innan det blev för kallt. Nu är ju vintern här, eller vad säger ni? 2. Var väl denna gumma ledig en tisdag och njöt av ett bubbelbad?! Kommer inte ihåg senaste gången jag badade här hemma. Lär bli oftare nu när vi har denna hylla (?) för badkaret. In love with it! 
3. Var vääärldens tröttaste brutta på onsdagen. Var sömnig hela dagen, ville hitta min inner Muhammad Ali men höll på somna stående. Sjukt. Lyckades dock fixa en liner jag blev nöjd med trots zombie mode. 4. I fredags piffade jag upp mig lite då vi hade avskedsmiddag och häng på Pinchos för min lilla fina Essie. Så ledsen över att inte se henne varje dag. 
5. Älskar le caption på denna bild, var så nöjd haha! Vi hade dock en chillkväll på mos denna gråa lördag. Köpte farsdagsgåvor och åt gott på bim. Diggade min avslappnade men sassy look, den går nog på igen snart. Ps, hur sjukt att Mos nu heter Westfield? 6. Ikväll var det me time deluxe här hemma. Rengöring, skrubb och ansiktsmask. Huden känns fi-ne! Min nya älskling btw. Mer om den i veckan. 

Godnatt från världens tröttaste lizzie som varit duktig och fixat matlådor, ätit en bra middag och tagit hand om sitt ansikte på djupet. Dags att sova och ladda batterierna för en ny vecka.
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll ♥


Category: INSTAWEEK