HILLENBERG

En kväll förra veckan testa jag och Tania restaurangen Hillenberg.
 
Det blev lite rött, jag har märkt att jag gillar lite "lättare" viner med druvor från Napa Valley. 
 
Är det bara jag som blir impressed när restauranger satsar på deras bröd och smör. Jag gillade att smöret kom på en liten marmor-platta men formen av smöret känns lite väl.. slarvigt. PS, det mörka brödet formad som en liten mini-limpa brukar en del restauranger norrut (har jag märkt) ha - det är så sjukt saftigt och gott. 
 
Det blev tryffelpasta med karljohansvamp för min del och viltköttbullar för hennes del.
 
... och med hennes menar jag såklart denna fina pingla. 
 
Vi hade lite plats kvar.. eller ja, efterrätt går ju in i en annan magsäck har väl alla förstått by now.
 
Det blev en choklad kola tarte med espresso glass.
 
Den var riktigt fin och snyggt presenterad men tyvärr smakade den inte riktigt lika wow. God och mäktig var den men den hade liksom inte den där pang-wow-effekten. 
 
Vårt mysiga lilla besök på Hillenberg förra veckan. En riktigt tjusig restaurang om man får säga det själv. Miljön, inredningen och detaljerna var riktigt fina. Däremot ett par frågetecken här och var, skulle inte ge dem en klar femma men kanske en 3:a. Servicen var riktigt trevlig och härlig, och lättsam för att va en så fin restaurang och speciellt på Östermalm men något som drog ned dem så otroligt var när servitören blev "chockad" över att jag fick i mig hela tryffelpastan. "Oj, du åt hela! Ibland får inte ens jag ned hela pastan" sa han på ett lite "lättsamt" sätt efter att vi hade frågat om dessertmenyn. Sen gick han. Alltså.. Jag blev så paff!!! Såklart kommer man på en del att säga nu i efterhand, palla va så efterklok. Hatar verkligen att jag kan frysa till i såna situationer, mest för att jag blir så chockad. Japp, än idag blir jag så chockad av mankind. Jag och Tania pratade om det på vägen hem och hon nämnde en väldigt viktig grej, tänk om han säger så till någon som har t ex grova komplex och/eller ätstörningar, fatta hur mycket en sån kommentar kan påverka hen. Fan, nu när jag tänker efter vill jag nästan ge stället en 2:a pga just det. Men helvete vad pastan var fräsch. Den var riktigt god! Så ja.. Pastan, vinet, miljön och såklart sällskapet får skyhöga poäng i alla fall. Har ni varit på Hillenberg?
 
Hoppas ni har en underbar onsdagskväll! ♥
Category: EVERYDAY PHOTOS
Warda

Men usch vad äcklig kommentar. Jag skulle kunna äta hela också dafuq? Man säger inte så till någon annan.

Anonym

Jag som satt och tänkte vad lite mat, blir man ens mätt på det 🙈 Oavsett var det väldigt fel sagt!!!!