FITNESSFESTIVALEN 2017

I år stod jag på Fitnessfestivalen med mitt älskade team Proteinbolaget. Så SJUKT kul! Man fick träffa många som man har haft kontakt med så länge, det var nog det bästa av hela festivalen. Jag och mina selfies tog över, här på en bricka (haha?!) har ni mig och fina Linnea. Kanske festivalens sötaste ansikte och ballaste ben.
 
Vi hade hela vår Candy serie från GAAM Nutrition, som man även fick provsmaka. 
 
Det första jag gjorde när jag kom dit i lördags var att prova vår nya BCAA skumtomte, what?! SÅ god. Gillar ni Nocco's skumtomte så kommer ni definitivt gilla denna. Perfekt om man vill få i sig en liten proteinkick nu i december mellan all julmust. Ett gott och nyttigt sätt att va julig i år. Med koden "PBFITNESSBYLIUZA" får ni hela 20% rabatt på GAAM Nutrition och 10% på allt annat. 
 
Dessa två tjejer, Moa och Michelle, lärde jag känna så fort jag kom in i fitnessvärlden mer eller mindre. Michelle nämnde till och med mitt första namn när jag kom in i den världen, fashionablefitspo. Haha, det var ett tag sen. Nu funderar jag på att byta namn igen, att ta bort fitnessby men samtidigt gillar jag det och har typ byggt upp ett helt varumärke av mig själv baserat på det namnet så vi får se. Hur som, det blev verkligen kramkalas på plats, så sjukt kul att äntligen (!!!!) ha träffats i verkligheten. Verkligen så fina människor!
 
Dag två blev det rakt hår, dock hann jag aldrig ta hårspray så det rördes runt hela dagen. Lärde även känna Isabell bättre, så otroligt fin människa och SÅ imponerande. Såg ni min instastory när hon tog sig fram på gallret hos Celsius montret? Så ball brud! När vi sa hejdå igår sa hon att vi måste träna tillsammans nån gång. Så gullig, vettefan ifall jag vågar det haha!
 
Dag två (för mig, men dag 3 av festivalen - igår) fick vi lite mer tid att gå runt själva. Passade på att säga hej till Michaela hos Lohilo, även henne har jag haft kontakt med länge. SÅ söt tjej verkligen och det känns SÅ mys att äntligen ha fått träffa dig. Lika fin i verkligheten, och så down to earth både där och på instagram. Vi passade även på att tävla lite hos Pandy protein. De har ju kommit ut med choklad - MUMS!!!
 
Jag och finaste teamet bakom Proteinbolaget. TACK FÖR EN UNDERBAR HELG! 
 
Det var några bilder från helgens bravader. Det tog på en, minst sagt haha! Men jag tror alla på festivalen kan hålla med mig om att det var SÅ STÖRT kul! Jag hoppas att jag är tillbaka där nästa år också, vare sig som monterpersonal eller besökare. Fitnessfestivalen är verkligen en sjukt kul plats där man får träffa underbara människor, prata om det vi älskar och ba connecta. Fick chansen att träffa många jag haft kontakt med under dessa två-tre åren jag vart i denna värld. Man pratar ju dagligen, och typ känner varandra men har aldrig sett. Så grymt ändå. I helgen var det kramkalas lite här och var, och extra mycket kärlek till er som kom och berättade att ni gillade min Instagram - SÅ underbart. En stor fet kram-shoutout till alla som kom och prata, och kramades och spred kärlek. Ni äger! 
 
Efter en lång morgon (ja ni såg ju att min kropp är så van att vakna 4:30 att jag inte ens behövde göra alarm denna morgon, haha!) av chill tänkte jag ta tag i mig själv och träna lite. Men vet ni - jag är SÅ sjukt utmattad av förra veckan. Ringade in novembers träning riktigt bra och samtidigt var sista veckan på H&M (mer om framtida utmaningar dyker upp i ett separat inlägg i veckan) väldigt hektisk. Bästa skulle ha vart att dega hela helgen men Fitnessfestivalen var en riktigt COOL upplevelse och även om det tog på en så var det så jäkla värt. Så idag chillar vi. Kanske tar en promis snart och hämtar pommes. Ba kanske.
 
Hoppas ni får en dundermåndag! ♥
Category: FITNESS & HEALTH