Anna

Tänkte bara ifall du kunde visa några bilder från ditt bröllop vet ej om du gjorde det?:)

Sana

Hej fina du, undrade om du kunde berätta lite om alla typer av pre/ post pulver som du tar? Har precis börjat igång med träning och det är så förvirrande med alla bcaa, pre,post o återhämtare osv. Har du tips på någon basic för en som vill gå ner i vikt men samtidigt få tonad kropp?

Anonym

Hur hittar man motivationen till att träna? Varje gång jag börjar så slutar det med att jag tappar motivationen efter 1-2 veckor..

Lina

Hur hanterar ni friktion i ert äktenskap? Till exempel när ni inte kommer överens om något eller om ni är sura/arga på varandra. Ni verkar ha ett så fint förhållande och jag önskar er all lycka :)

aminat

vad jobbar du med just nu? vad är din plan framöver karriärsvis?

när kommer ni utöka familjen med en liten en?


Älskar din blogg!

Anonym

Kan du tänka dig att börja vlogga? Förresten en väldigt kul blogg att läsa :)

Anonym

Hur ser er ekonomi ut nu när ni är gifta, är ni nöjda med er inkomst och räcker det till sparande varje månad? Är ni nöjda med lägenheten ni köpte och ungefär vad kostar en sån i ert område? :)

Famida

Hej!
Har stött på ordet "desi" i din blogg några gånger, vilket såklart inte behöver betyda just Indien. vilket land har du rötter i? Har du och Musse rötter från samma land? Följer ni någon religion? Hur träffades ni?

jimina

Hej!
Tack för en grym blogg!
Undrar vad dina planer är i framtiden, karriärmässigt, och vad är dina drömmar hehe?
Hur hittar du motivation till att träna? Vore gry,t om du kunde lägga upp träningsschema också! :)
Sist, vart kan man köpa fina indiska klänningar? Hur mycket kostar de runt? :)

KRam!

Anonym

Vad är din dröm resmål i livet? Typ ladet/staden du absolut måste besöka?

Anonym

Måste erkänna att jag inte läser din blogg så ofta utan följer dig mer på insta men du har alltid fina bilder och inspirerar. Du verkar också väldigt ambitiös och jobbar hårt, hoppas du når alla dina mål! Många har redan ställt kloka frågor ovan en jag funderar på om det inte är för personligt- vad är det som gör att du är så positiv? OBS inget dåligt, jag är i en svacka och vill gärna ha tips för att må lite bättre :) Din inställning till livet verkar toppen och dela gärna några tankar med dig om möjligt :)

Anonym

Vill du på i Sverige i framtiden eller flytta? Är du nöjd med vad du pluggade i universitet?

Anonym

Hej! Kan inte du visa videos och bilder från alla bröllopsfesterna? Det var ju så himla fint! Vem hade ni som filmare och fotograf?

Anonym

En till fråga som jag glömde ställa, hur planerade ni inför ert bröllop? Hur långt innan bokade ni lokaler och hur lade ni upp budget osv? Skulle verkligen uppskatta ett inlägg om hur er bröllopsprocess såg ut och andra generella tips! Finns det något du önskar att du hade gjort annorlunda? Tack för en bra blogg :)

Anonym

Tycker du man borde ha delad ekonomi som gifta? :)

Anonym

Hej!

Minns att duför något år sedan studerade ekonomi och IT , har du studerat klart eller tagit en paus? Ju var gick det att kombinera plugga och jobbet? Är det något du rekommenderar eller ska man välja att bara plugga.

Älskar din blogg fortfarande efter alla dessa år!

Anonym

Undrar lite över all sponsring du har av alla möjliga produkter du äter och dricker, det är väl viktigt att du skriver att du är sponsrad då det kan bli en ganska så dyrt för icke sponsrade användare som vill köpa det samma. Har också förstått att du är muslim och undrar om det inte anses fel att visa så mycket naken hud som du gör på vissa av dina bilder? Tänker på bl.a dina bilder med bar mage och nätstrumpor....
Mvh Giulia