SUMMER VIBES

 
Helgens grymma väder betyder ju fina vårkläder, right? Denna snyggis outfit från H&M skulle invigas idag men kom inte alls på imorse vad jag kunde ha för jacka till outfiten (jätteviktigt, haha). Har inte hunnit ta fram mina vårjackor då det är så kallt då och då. Så till slut skippade jag kjolen och körde på svarta jeans istället. Blev rätt så sassy ändå. Däremot kom jag på att jag har en tjockare svart kappa i garderoben när jag satt på tåget. Eller hur skulle ni kombinera denna outfit? Vad för jacka kan ni tänka er? Åh, den skulle ju ha varit så snygg till och jag som verkligen ville inviga kjolen speciellt. Oh well, next time. Denna outfit kommer va riktigt snygg i sommar till bara ben. En skön, casual och chic outfit. 

Hoppas ni har en underbar kväll allihopa! 
Category: NEW IN
Bina

Jätte snyggt! :) synd att man inte fick se en outfit-bild på resultatet hihi ;) Svarta jeans funkar alltid och kappan hade blivit jätte bra ^^

Svar: Jo förlåt, har varit så himla dålig med outfits lately, har helt enkelt inte hunnit :( men ska förhoppningsvis bli bättre på det efter jag flyttat in med mannen :)
Liuzaa