WELCOME TO THE STATES


Taking the states with me. Har länge gått runt med ett presentkort på Gina tricot utan att riktigt hitta något där inne men idag hittade jag guld, denna coola USA-tisha och coola svarta shorts med nitar. Dessa kommer att användas, både separat och kombinerat, en hel del i vår och sommar kan jag lova. Annars då, har gjort en plan för de här kommande veckorna så jag har tid för både plugg, jobb och lite kul vid sidan om. Det är så man biter ihop, enligt mig i alla fall. Nu blir det serier till lite gott. Hoppas ni haft en finfin dag! ♥

Category: NEW IN
Tette

Hejsan hoppas du haft en bra dag idag? :)

Kram

Tess

Super snyggt! :)

Mirna

Sjukt snygg t-shirt, jag gillar gina tricos lilla mini-USA-kollektion som de har nu, sjukt snygga plaggJag tänkte fråga en sak, om jag har förstått rätt så dricker du inte alkohol, jag undrar varför?, om det inte är en personlig fråga då.. :) Är själv nykterist och det finns ju ganska "få" utav oss vid vår ålder(är sj 19)

anna

man måste planera in lite roliga grejer för att orka med plugget eller jobbet när det är mkt :)sv: ja jag hittade listan i en blogg, tyckte den var kul :)

anna

snyggt!

Helen

Tack så jätte mycket :)Hoppas du får en toppen dag :)

Sari - vinn ett presenkort på Cheap Monday

Snygga plagg!