Goodbye january


Redan 31 januari. Kan ni fatta hur sjukt snabbt tiden går? Januari är redan slut. Finito. Done. Helt SJUKT. Imorgon är det finally februari, helt sjukt. Ja, jag tycker att det är sjukt. Haha! Men hur som, kom precis hem efter en lång men bra dag. Nu är det CSI som gäller, det kan inte bli bättre än såhär. Ett riktigt sjukt avsnitt. Gillar verkligen inte hur de (csi-laget) blir så fast vid en misstanke, att en viss "skyldig" har gjort det fastän de kanske inte har gjort det. Men vi får se hur det blir. Jag köpte btw ett par UNDERBARA skor som skall visas upp imorgon eller i veckan. Äntligen är de mina! Nu ska jag hämta saft innan det börjar. Godnatt! ♥

Category: DAYS IN MY LIFE
Anonym

Hej! Liuza du har en bra blogg!

Jag tänkte bara höra det är så att jag går i nian och har jätte svårt att välja linje inför gymnasivalet... det står emellan natur eller samh. har du nåra tips? hur gjorde du?

Liuza

anonym: hejhej, tack så jättemycket :) det beror helt på dig själv och va du vill göra, oftast (inte alltid though, känner folk med världens drömmar och mål så jag kände mig lost haha) har man no freakin idea vad man vill redan då (de gällde mig!) så jag tänkte "okej men jag kör på natur, så har jag fler möjligheter efteråt" vilket är de flesta tänker men under gymnasietiden kanske man inser att de inte alls är rätt eller så ökar intresset, men så tänkte jag i alla fall och de va synd för jag började hata kemi och fysik, blä!



men resultatet av skolan behöver inte alls vara tråkigt, skriv ner dina intressen och vad du skulle vilja göra (tänk inte på måsten och "bra" jobb som tandläkare, doktor osv osv, tänk FRITT vad som skulle göra dig lycklig, t ex om du älskar kläder, well plugga kanske sam-ekonomi eller sam och ta matte c i trean och sök dig till en ekonomisk utbildning och sen kan du ta en modekurs vid sidan för att sen nå just ditt mål :) försök kombinera vad DU gillar med vad det finns så hoppas jag du hittar något! lycka till, om du har fler frågor fråga på!

anna

det får gärna gå fort nu så snön kan försvinna och våren komma :)

tania

sv: hahaha jag visste att du skulle fråga! jag gjorde den på personligalmanacka..nånting... men jag var missnöjd med storleken (såg typ inget) så jag print screena en tom almanacka och sen skrev jag in allt via Picasa (: puss <3

tacksam för svar

Grym blogg! Undrar bara va du pluggar till i s.u. :) vet nämligen inte va jag vill plugga vidare till. Finns inget jag verkligen brinner för. Eller ngt jag e skitbra på.. va för möjligheter får man efter att ha pluggat de du pluggar just nu och hur många poäng krävs för att komma in där :D

Liuza

tacksam för svar: TACK så mycket :) jag pluggar kandidatprogrammet ekonomi och IT, dvs varannan termin företagsekonomi och varannan datakurser. well, de beror ju på vilket håll man vill gå efter, typ it-konsulter, eller kanske datakunniga företagare och vice versa osv osv, man kan ju kombinera de med något man gillar själv som jag ska. jag har faktiskt INGEN aning hur höga/låga antagningspoängen var när jag sökte, sorry! men runt 17-18 som minst kanske?



well det är ju skitsvårt att veta vad man verkligen vill men skriv ner dina intressen iaf, saker du tycker är KUL, som intresserar dig, de behöver inte få dig att brinna men som du är intresserad av i alla fall, så om du kanske gillar kläder kan du ju gå ekonomiprogrammet och kanske ta en modekurs vid sidan och söka dig in i något sånt osv osv :)

lycka till med allt! fråga på om du känner för de :) kram på dig!