PERFUME BARGAINS

- Inlägget innehåller adlinks -
Idag har jag fått en hel del mail och notiser om att många skönhetssidor har pangpris på parfymer så jag kikade runt lite för att se om man kan fynda hem sina favoriter för en najs peng. Dessa två är storhits i vardagen, dock har jag bara små varianter av dem men det är ganska najs att ha i väskan. Men de skulle va najs att ha en stor hemma så om de är någon gång man ska kapa så är de väl nu. Har ni fyndat något idag? Jag köper gardiner, teaser på morgondagens tips! 
 
Märkte dock när jag scrollade runt att priserna skiljde sig en del på de olika sidorna. Dessa två parfymer specifikt är ca 100 kr billigare hos Lyko än Sephora (ja, kikade på samma storlek). Kikade även på några andra populära dofter som t ex YSL Libre som också är billigare hos Lyko (i alla tre storlekar). Väldigt intressant! Har ju ofta handlat på Lyko för de oftast har väldigt bra priser, erbjudanden och bonusar. Så ja, om ni ska unna er någon doft idag, eller köpa en present/julklapp.
 
PS, ny youtubevideo uppe! En av tre som filmades i helgen, japp fullt upp hade man haha! Dags att börja redigera video nummer två. In och kika här när syster och jag testar en massa gott. Behöver jag nämna sockerdippen efteråt? Hoppas ni har en underbar måndagskväll! ♥
Category: BEAUTY & CARE
Svart-Stina

Åh, den Armani-parfymen är min absoluta favorit. Brukat handla mycket på Kicks men blir allt mer Lyko... Trevlig support och tävlingar.

Svar: Den är så himla fin och fräsch! Jaaaa älskar deras support och roliga tävlingar 😍
Liuza K. Haque