THE BALCONY: BEFORE & AFTER

Förra helgen var hubster iväg och åkte skidor (not my favourite thing to do) så jag stannade hemma och hade lite me-time. Men mest av allt, jag tog tag vår balkong. Den var fin och så redan men jag fick inte "the feeling", det kändes som att vår balkong hade mer potential än så. Det snygga golvet la hubster förra sommaren och sen glasade vi in balkongen i vinter (precis innan den värsta snön, så skönt) vilket jag rekommenderar alla att göra, om det går. Så skönt att snö, regn och annat skit inte kommer in, möblerna är lättare att ta hand om också.
 
Men som sagt, jag fick inte rätt känsla när jag kollade ut och en dag när jag skulle hämta ett paket och gick förbi H&M Home och såg en kudde i zebramönstret (i samma stuk som mattan) fick jag så mycket vibe. Fick liksom en bild i huvudet som jag kände att jag bara måååste ta tag i. Grejen är, i en sån situation kan jag gå runt väldigt länge och i varv för att verkligen få till det, och jag vet att hubster kanske inte vill ta 500 varv i olika inredningsbutiker så det kändes bara som en win-win att göra det själv, eftersom jag tycker det är jättekul hur lång tid det än tar. Så hela dagen (bokstavligen...) gick ut på att gå runt i olika inredningsbutiker, bland annat H&M Home, Lagerhaus och mindre inredningsbutiker som finns i stan och Globen för att hitta rätt detaljer. Jag var helt utmattad efteråt men jag blev SÅ nöjd! Det första hubster sa när han fick se balkongen var; oj.. det ser ut som i en katalog. Haha, ska man ta det som en win?
Såhär såg det alltså ut innan. Som sagt, fint och enkelt men inte så speciellt egentligen.
Sen fick hela balkongen en jungle-vibe. ÄLSKAR. Vissa saker hade vi redan hemma, som denna fina fågel från H&M Home.
Lyktorna köptes den helgen från H&M Home, ska visa er hur balkongen ser ut när det är lite mörkare ute också. Så mysigt! 
Så ja, allt började egentligen med att jag såg kuddfodralet som ser ut som mattan på H&M Home men hur jag än försökte matcha med kuddarna med andra detaljer som jag gillade så gick det inte men samtidigt älskade jag det varma safari-vibe zebra mönstret så till slut såg jag mattan och det kändes bara så himla rätt. Däremot är den lång och smal och jag hade ingen aning om hur jag skulle lägga den men snett kändes lite härligt ändå. Totaaaalälskar mattan! Det kan va favoritdetaljen där ute.
 
Den andra bilden är till vänster när man precis kommer in i balkongen, den ändrade jag inte då den passade fint precis så.
Kuddar och matchande filt, från H&M Home. Haha, ja det blev mycket H&M nu men älskade viben.
De här posterna kanske ni känner igen. Hakuna Matata hade vi i badrummet och växtpostern hade vi i köket men de passade mycket bättre in här, speciellt texten i kombo med allt annat. De är från Desenio, älskar. Bakom soffan har vi en ljusslinga från Lagerhaus, den ska vi virvla runt räcket. Tror det blir mysigare så, men vi får testa oss fram. Det är ju så himla mysigt med ljusslingor, speciellt när det blir lite mörkare på kvällen.
Till sidan av soffan har vi ett par pallar i samma design som bordet. Perfekt med fler sittplatser och det bästa är att man kan förvara de smart sen när de inte används. Både bordet och pallarna är från Mio.
Sen har vi älskade växtlådan eller vad det nu kallas, från Lagerhaus. I den har vi fejkväxter (hahaha så många fejkisar i vår lägenhet...) från Ikea men har planer att ändra lite men vi får se. Hitills passar det in och det är enkelt.
 
Ett par bilder från älskade balkongen. Jag äääälskar den nu! En riktig chill jungle vibe. Då och då när vi kollar på tv kan jag vända mig om och titta ut och ba åh.. haha! Längtar tills semester! Vad tycker ni guys? Hjärta gärna inlägget om ni gillar den nya inredningen, skulle bli så glad! :)
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥
Category: INTERIOR
balcony - hm home - ikea - inredning - interior - jungle vibes - lagerhaus
Angelica Wåhlin

Wow, superfint ju!

Svar: Åh tack snälla du! :D<3
Liuza K. Haque