INSTAWEEK 2020 / #9

1. Veckan började med en kortis photosesh med hubster, jag kände mig fly och han hade extra tid. Inte alltid han föreslår att vi fotar haha så jag tackade och tog emot. 2. Kylan slog till och denna kappa gick på som aldrig förr, varm som bara den och fly som få. 3. Fredagsfeeling på en onsdag? Yes please. 4. Ledig långhelg, så skönt. Var på ett spännande möte och köpte en asball jeansskjorta, och hittade tydligen min signature pose. 
 5. Touchdown Gdansk! En weekend i denna mysiga stad, äta gott, gå runt och mysa med hubster. 6. Day two. Jäklar vad färgglad man var. * upp och nedvänd smiley * kände mig fab dock. 7. Så svårt att fota sista kvällens look när hubster härmade mig och jag kunde inte sluta skratta. 8. Men ett par fly selfies fick vi till innan sista middagen i Gdansk. Mys. 
 
HEJJJ VÄNNER! Guess who's back?! Back again. Helgen var dunder! Har både fotat och filmat en massa, måste bara sätta mig och bearbeta allt. Men annars har vi bara tagit det lungan idag då vi åkte hem imorse. Sov både på flyget och bussen, så skönt. Resten av dagen har vi slökollat på Love is blind. Jag trodde the Circle var det sjukaste men det här måste ju slå det för i helvete. Men även lite produktivitet har vi hunnit med. Mealprep- check! Tvättat sminkborstarna - check! Oh well, dags att tvätta av ansiktsmasken och se ett sista avsnitt av sjuka programmet innan läggdags. 
 
Hoppas ni har en fin kväll! ♥
 

Category: INSTAWEEK