SOME BEAUTY ESSENTIALS

- this post contains adlinks - 
SECHE VIVE gellack/FOREO ansiktsrengöring/D&G 3 L Imperatrice parfym/LANZA hårserum/XLASH ögonfransserum/LUMENE vitamin C & hyaluronsyra  
 
HEJ GUYS! Hoppas ni mår bra. Jag kickade igång min dag finfint med samma goda gröt med nektarin och njöt av morgonsolen här hemma. Sen fick jag ett mail om att Lyko firar hela 12 år och firar det med 25% på nästan allt och självklart var jag tvungen att kika. Alltså så bra priser!! Det blev en liten beställning på bland annat hårserumet från Lanza, ögonfransserum och vitamin c & hyaluronsyra från lumene. Tre storfavoriter som jag passade på att fylla på här hemma. Så hela nedre raden och lite annat smått och gott, visar er när det är framme. Det där fransserumet är ain't no joke alltså! Tips tips. 
 
Den övre raden är mina allra bästa tips från denna dunderrea. Alltså alla som har testat Seche vive måste väl tycka att det är det bästa topplacket out there? Jag tycker det i alla fall, hands down! Torkar på sekunden, ger asbra glans och håller längre än många andra topplack jag har testat. Sen har vi min älskade Foreo. Den lila nyansen (som finns i alla modeller) är för känslig hud och jag tog nr 2 som jag tyckte hade bra storlek och funktioner. Har haft den sen i november (?) och laddat den 1 gång - så jäkla bra. Sist men inte minst denna magiska parfym från D&G som jag faktiskt inte ens visste om förräns jag fick den i present av min man som var på en grabbresa och haffade denna i taxfree med hjälp av sin kompis. Tydligen var denna mest jag av alla de doftade på. Det tar jag som en komplimang för denna doftar underbart! En storfavorit i parfymhyllan, for sure. Stilren flaska också! 
 
Hoppas er tisdag rullar på fint! ♥
Category: BEAUTY & CARE