MONDAYS ARE FOR THE GOAL-GETTERS

 - this post contains adlinks -
Dagens preworkout fick bli denna goding från Lohilo (ni får hela 30% off med min kod LIUZA30, hur najs?) och min BCAA fick hänga med i denna sassy flaska från Glacial x Ideal of Sweden som bevarar kall dryck kyld i upp till 24 h, så nöjd med dessa flaskor! Speciellt nu under varmare tider är det asnajs att vattnet/BCAA hålls kyld under hela passet. Med koden LIUZA15 får ni 15% rabatt på allt hos Ideal of Sweden. In och kika, flaskorna finns i flera olika designer. 

HEJ VÄNNER! Helvete vilken bra start jag fick på denna vecka. Vaknade på rätt sida, åt en dunderfrulle och knegade på med jobb all day följt av ett dunderpass på gymmet. Cardio och core är mitt favoritpass på måndagar. Brukar börja med intervaller på löpbandet vilket inte är min favoritgrej men pushar inte mig själv för hårt där vilket har gjort så att jag har orkat fortsätta. Tidigare har jag alltid satt för mycket press på mig själv vilket gör så att jag tröttnat men nu har jag faktiskt fortsatt vilket känns najs. Resten av passet var så himla kul och det kändes så najs att bara känna sig starkare och mer uthållig. Hard work pays off. Kom hem en stund sen och fixade en riktigt god sallad med vitköksstekt sparris till middag, så gott. Hade någon konstig craving för sparris nyligen haha, så var det avbockat. 
 
Dags att chilla denna måndagskväl. Innan jag ska ta tag i lite tvätt och tvätt av sminkborstarna osv, ska vi se ett avsnitt av The Titan games på Netflix. Har ni sett det? En serie av The Rock där de har designat helt sjuka hinderbanor, verkligen min typ av serie haha LOVE IT. 

Hoppas ni har en underbar måndagskväll ♥


Category: FITNESS & HEALTH